2777
2789
عنوان

طلسم

345 بازدید | 35 پست

به طلسم اعتقاد دارین ؟

من وقتی بچه بودم مادرم وقتی متکاشو وا کرد تا پرشو عوض کنه ( متکا رو مادرشوهرش بهش داده بود ) دید توش یکم موی خودش و ناخن حیوون و یکم کاغذ چیز نوشته بوده  ، اعتقاد دارین فک میکنین راسته ؟

منم چند شب پیش خواب جن دیدم خیلی راست بود خیلی ، جن و هم همون جایی دیدم که کشوی مادربزرگم هست

اینم بگم مادربزرگم خیلی اهل جادو و... ایناست

بنظرتون راسته ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیکار باید کرد وقتی یه فامیل اینطوری ادم داره ؟ من همش میگم مگه میشه کسی خلاف خواسته خدا کاری کنه

بله مییشه زن حضرت سلیمان بخاطر جادو مرد

باید بری باطل کنی من خودم هم میدونم واسم جادو باز کردن ولی پیش دو نفر رفتم زیاد خوب نبودن

بله مییشه زن حضرت سلیمان بخاطر جادو مرد  باید بری باطل کنی من خودم هم میدونم واسم جادو باز کرد ...

منم میترسم برم جایی الکی باشه یا بدترش کنن

چیا میدیدی ؟ یعنی طلسمت چطور بود ؟

منم میترسم برم جایی الکی باشه یا بدترش کنن چیا میدیدی ؟ یعنی طلسمت چطور بود ؟

من خیلی خواستگار داشتم ولی همش بهم میخورد یه بار زنگ زدم اقایی که سرکتاب باز میکردن متاسفانه شماره اشو گم کردم هرچی بهم گفت راست بود مثلا گفت میخوای بری زیارت من واقعا قصد رفتن کربلا داشتم بهم گفت زیاد خواب میبینی هرچی از زندگیم گفت راست بود بعد بهم گفت یه زن قد بلند توی فامیل جادوت کرده تا مجرد بمونی دقیقا ما یه دشمن داریم توی فامیل که اینکارها را هم میکنه و همیشه پیغام میفرسته و خوشحالب مبکنی از مجردی من

من برم بهترع😨

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
من خیلی خواستگار داشتم ولی همش بهم میخورد یه بار زنگ زدم اقایی که سرکتاب باز میکردن متاسفانه شماره ا ...

وای خدا 

بعد نتونستی باز کنی ؟ ازدواج کردی  ؟

طلسم ها با چی عه با جن عه ؟ 

وای خدا  بعد نتونستی باز کنی ؟ ازدواج کردی  ؟ طلسم ها با چی عه با جن عه ؟

نه اون روز پول نداشتم الان پول دارم مبتونم دعاشو بخرم شماره اشو گم کردم بهم گفت همزاد داری اجازه ازدواج نمیده بهت هرچی گف راست بود مبخوام این هفته برم شهرمون یه جایی هست حضوری دعا مبده یه نفر بگیرم 

خیلی وحشتناکه چرا خدا جلوشو نمیگیره ....

منم همش همینو میگم

ولی بعد خوابم خیلی ترسیدم

جن عه رو ندیدم ولی همش حس میکردم اونجاست تو خواب

تو خوابم بلند بلند قران میخوندم تا بره 

بیدار شدم قلبم خیلی تند میزد

نه اون روز پول نداشتم الان پول دارم مبتونم دعاشو بخرم شماره اشو گم کردم بهم گفت همزاد داری اجازه ازد ...

ایشالله که مشکلت حل شه 

ولی واقعا بعد خوابم خیلی ترسیدم

نه اون روز پول نداشتم الان پول دارم مبتونم دعاشو بخرم شماره اشو گم کردم بهم گفت همزاد داری اجازه ازد ...

پیش این دعا نویسایی که پول میگیرن نرو بدتر میشه اینا موکل دارن

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز