من وقتی بچه بودم مادرم وقتی متکاشو وا کرد تا پرشو عوض کنه ( متکا رو مادرشوهرش بهش داده بود ) دید توش یکم موی خودش و ناخن حیوون و یکم کاغذ چیز نوشته بوده ، اعتقاد دارین فک میکنین راسته ؟
منم چند شب پیش خواب جن دیدم خیلی راست بود خیلی ، جن و هم همون جایی دیدم که کشوی مادربزرگم هست
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم میترسم برم جایی الکی باشه یا بدترش کنن چیا میدیدی ؟ یعنی طلسمت چطور بود ؟
من خیلی خواستگار داشتم ولی همش بهم میخورد یه بار زنگ زدم اقایی که سرکتاب باز میکردن متاسفانه شماره اشو گم کردم هرچی بهم گفت راست بود مثلا گفت میخوای بری زیارت من واقعا قصد رفتن کربلا داشتم بهم گفت زیاد خواب میبینی هرچی از زندگیم گفت راست بود بعد بهم گفت یه زن قد بلند توی فامیل جادوت کرده تا مجرد بمونی دقیقا ما یه دشمن داریم توی فامیل که اینکارها را هم میکنه و همیشه پیغام میفرسته و خوشحالب مبکنی از مجردی من
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐