2777
2789
عزیزم اگه هنوز دنبال کاری برو اراد داک تولید محتوا کن پولتو میدن ولی یه جورایی با کش دادن اذیت می کن ...

ممنون گلم ولی متاسفانه اعصابم خیلی ضعیف شده و تعادل ندارم فک نکنم بتونم 🥺

💔💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیز دلم حق میدم. بچه هام یه کوچولو مریض میشن داغون میشم واقعا خدا بهت صبر عطا کنه انشالله خدا سرمون منت بذاره و دعامونو بشنوه و دختر عزیزتون شفا بگیرن 🙏🙏🙏🙏

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
اخی عزیز دلم حق میدم. بچه هام یه کوچولو مریض میشن داغون میشم واقعا خدا بهت صبر عطا کنه انشالله خدا س ...

ممنون گلم من چن ساله یه خواب راحت ندارم برامون دعا کن 😔

💔💔💔

عزمزم من طراحی لوگو و بنر انجام میدم اگر دوست داری بیا بهت آموزش بدم با قیمت منصفانه درخواست دوستی میدم قبول کن عزیزم

چه چله ای هست گلم میشه بگید

عزیزم انجام ندادم ولی شنیدم که خیلی ها نتیجه گرفتن مطالب این لینکو بخون ببین تو سایت هم کسی انجام داده من خودم حس عجیبی به کراماتش دارم مذهبی خشک هم نیستم فقط باورمندم حتی خودم سنی مذهبم و آیت الله نخودکی شیعه مذهب هستن خیلی قبولش دارم 

https://persianv.com/ahkam/دو-نذر-مرحوم-نخودکی.html

💣بی‌بی چک خوان سایت💣