بویخوش مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 724 عنوان رنگ مو خوب 248 بازدید | 10 پست سلام یه رنگ مو خوب که رنگ شبیه کاتالوگ بشه هم موهارو خشک نکنهقیمتشم خیلی بالا نباشه 1400/07/20 | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98979 بگین وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
کاپوچینوووو عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8310 مارال شنی ماسه ای خیای خوبه تکرار رنگ موهاتو هم نرم هم کمی روشن میکنه ک ب زردی یا نارنجی نمیزنه من ۴۰ میگیرم با اکسیدان پنجاه 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛
بویخوش مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 724 بگین خخخآره یادم رفت بگملطفا میشناسید بهم معرفی کنید🙏
بویخوش مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 724 مارال شنی ماسه ای خیای خوبه تکرار رنگ موهاتو هم نرم هم کمی روشن میکنه ک ب زردی یا نارنجی نمیزنه من ۴ ... دکلره هم میکنی
saba1367 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 1528 مارال شنی ماسه ای خیای خوبه تکرار رنگ موهاتو هم نرم هم کمی روشن میکنه ک ب زردی یا نارنجی نمیزنه من ۴ ... بدون دکلره چه رنگی درمیاد؟؟ ممنونم اگه جواب بدی همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊
کاپوچینوووو عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8310 دکلره هم میکنی عزیزم دکلره برای چی چند بار تکرار کنی روشنتر میشه به پایه شش اینا میرسه میشه کمی مثل این امتحان کن اگه روشن نمیخوای 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛
کاپوچینوووو عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8310 بدون دکلره چه رنگی درمیاد؟؟ ممنونم اگه جواب بدی این رنگ با حد اقل چهار پنج بار تکرار رنگ خوشرنگ تر میشه بدون دکلره 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛
بویخوش مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 724 این رنگ با حد اقل چهار پنج بار تکرار رنگ خوشرنگ تر میشه بدون دکلره مرسی عزیزم
نوشآفریییییین عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 302 اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:09127906020