2777
2789
عنوان

بعداز عروسی

270 بازدید | 11 پست

سلام چندروزدیگه عروسیمه وشوهرم خیلی بچه دوست داره ومیگه زود بچه دار بشیم ولی خودم حداقل میگم تا یکسال صبر کنیم تا حداقل بابام قسط های جهیزیه ام را رد کنه وبعد بره سراغ سیسمونی دادن

حالا روش جلوگیری کدوم بهتره و.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاندوم 

۸ ماهه عروسی کردم تا الان باردار نشدم خوشبختانه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

قرص 

ولی بنظرم اگه قراره خونه بیکار باشی همون بچه بیاری بهتره چهار پنج ماهم برای دونفره بودنتون خوبه وگرنه تا اخر عمرتم دونفره باشی باز میخای 

سیسمونیتم خیلییییی کم در حد ضروریات بگیر کلا این چیزا از مد افتاده

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
قرص  ولی بنظرم اگه قراره خونه بیکار باشی همون بچه بیاری بهتره چهار پنج ماهم برای دونفره بودنتو ...

بله خانه دارم حداقل میگم تا یکسال بچه نیارم باخانواده ام برند سراغ سیسمونی گرفتن

بله خانه دارم حداقل میگم تا یکسال بچه نیارم باخانواده ام برند سراغ سیسمونی گرفتن

نمیدونم خودت شرایطتو بهتر میدونی من بعد دوسال بچه دار شدم 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

منم واقعا دوسدارم از دونفره بودن لذت ببریم بعد بچه دار بشیم ، خوبه چند وقت واسادن

قانعش کن باهم خوش باشید ، قرص اگه مرتب مصرف بشه خوبه ، ولی خب عوارض هورمونی هم داره

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:

09127906020