2821
2789
عنوان

میشه بیاین

48 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من پسرم یکسالو نیمه تقریبا چند روز پیش تب کرد بعدش هم گلوش عفونت کرد الان دارو خورده بهتر شده اما من خودم امروز گلو دردو ابریزش بینی شدید سردرد و دندون درد دارم میگم احتمال کرونا هست یا ن سرما خوردیگیه 

اولش پسر همسایه اومون این علایمو داشت اونم شیش سالشه هی بستنی میخورد این روزای سرد که یهو اینجوری شد

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

پیشنهاد میکنم با متخصص در این زمینه صحبت کنید  بصورت تلفنی میتونید با مراکز درمانی کرونا تماس ...

شماره ای دارید که زنگ بزنم

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما میتونید با 4030 تماس بگیرید 

ممنون از لطفتون خیلی نگرانم