2777
2789
عنوان

دعا

77 بازدید | 17 پست

برای همتون دعا میکنم به خواسته هاتون برسین 

وقتی دعا میکنیم به قبل از افرینش دعا برمیگرده 

و احتمال براورده شدنش هست مخصوصا از زبان دیگران باشه چون ما از زبون دیگران گناه نکردیم و از زبان که گناه نکردیم تاثیر بیشترهععع خیلی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنون ان شاءالله حاجت روا بشی 🌺

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دعا کن رشته ای ک میخوام قبول بشم ممنون❤️ اسمم ثنا 

ثنا جان انشالله بهترین رشته بهترین دانشگاه قبول بشی که در اینده هم از کارت لذت ببری هم درامد عالی داشته باشی گلم 

شما هم برای بنده دعا کن منم کنکوریم ارشد 🦋🙏🏻🍀

ثنا جان انشالله بهترین رشته بهترین دانشگاه قبول بشی که در اینده هم از کارت لذت ببری هم درامد عالی دا ...

وااییی چشممن اگ لایق دعاکردن باشم ان شاالله ب هررچی ک دلت میخواد برسی بهترین دانشگاه قبول بشی💝

دعا کن تا ابان کسی که دوسش دارم بتونه بیاد خاستگاریم

گلم انشالله اگه فرد مدنظرت فرد الهی تو هست انشالله عشق ابدی  به سادگی زیبایی عزتمندانه نصیبتون بشه که ارامش و خوشبختی تو زندگیت داشته باشین و ازدواج خوبی باشه 

تو هم برای بنده دعا کن من به فرد الهی و نیمه زندگیم را به سادگی عزتمندانه برسم و ازدواج خوبی داشته باشم