2777
2789

مینارین که خوش مزه اس

مامانم همیشه مینارین میزاره

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پودر خامه بگیر راحت 5 دقیقه ای فرم میگیره.

تا حالا انجام ندادم دیدم بیشتر افراد از خامه اناده استفاده میکنن گفتم احتمالا بهتره که بیشتر اینطوری استفاده میکنن

نه، من مینارین کولاک میگیرم، خیلیم خوشمزه س. همیشه مینارین میذارم

ممنونم چون دیدم تو سایتا نوشته بودن بوی خوبی نداره،مزه خامه نمیده خامه خوشمزه تره،خودم تا حالا مینارین استفاده نکردم

تا حالا انجام ندادم دیدم بیشتر افراد از خامه اناده استفاده میکنن گفتم احتمالا بهتره که بیشتر اینطوری ...

پودر خامه کاری نداره شیر میخواد پودر خامه میخواد وپودر قند و کمی وانیل همه رو با هم مخلوط می کنیم 5 دقیقه میزنیم و فرم میگیره.

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش غم مهمان همیشگی من نبود،کاش زندگیم  فقط با خیالت طی نمیشد
چه مارکی؟

سروین ترکیب خامه قنادی ومینیارین هست که اکثرا مامانم ازش استفاده میکنه

بعضی وقتا بن سا استفاده میکنه اما مینارین نیست و قنادیه که طعمش بهتره اما اینجا گیر نمیاد واسه همین سروین استفاده میکنیم که طعمش نسبت به بقیه خامه ها ی ترکیبی مینارین وقنادی طعم بهتری میده 

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
ممنونم چون دیدم تو سایتا نوشته بودن بوی خوبی نداره،مزه خامه نمیده خامه خوشمزه تره،خودم تا حالا مینار ...

منم فقط همین کولاکو استفاده کردم که همه خیلی خوششون میاد

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ