2789
عنوان

دلم گرفته

227 بازدید | 8 پست

چقدر بده دیگران از مریضیت خوشحال بشن و شادی کنن و بگن دلم شکست آه کشیدم این طوری شده دنیا همیشه یک مدل نمیمونه میچرخه میچرخه و...

فکر نمیکردم از آدمهایی که همیشه براشون خوب بودم و یک بار در توانم نبود مثل همیشه براشون باشم این حرفها رو بشنوم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اهنگ اقای قاضی بردیا رو گوش کن

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم باور کن همهههه همین شدن  آدما دور از جونت بی چشم و رو شدن به خدا فدای سرت زمین گر ...

آخه آدم از خانواده و عزیزای خودش بشنوه خیلی سخته ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آخه آدم از خانواده و عزیزای خودش بشنوه خیلی سخته ....

میدونم چی میگی

آره خیلی 

آدم هزار بار تو خودش میشکنه.....

فقط صبور باش بسپر به خدا

مطمئن باش خدا صدای قلب شکسته تو میشنوه عزیزم

میدونم چی میگی آره خیلی  آدم هزار بار تو خودش میشکنه..... فقط صبور باش بسپر به خدا مطمئن با ...

سپردم فقط به خدا ...

امیدوارم خدا هر چه زودتر دستتو بگیره گلم😍❤

ممنونم قشنگم