2777
2789
عنوان

چیکار کنم

125 بازدید | 16 پست

دخترم کلاس اولی فردا میره مدرسه نه کیف داره نه لباس گرم شوهرم همه حرفش به ما ندارمه از طرفی همین دیروز رفت سیزده میلیون از جیب خودش برا خونه خواهرش خرج کرد اصلنم ادم نیست که باهاش حرف بزنم اخرش تهش همش دعواست بچم استرس میگیره 

برای سلامتی بچه هام یه صلوات مهمونم کنید دوستان براتون دعا میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا مگ میشه..با آرامش بهش بگو ک دعوا راه میوفته 

با ارامش با دعوا هر طور که کلن حرفش اینه چیزی نگو

نگفتی بهش چرا واسه خواهرت داری واسه بچت نداری؟

من بودم آبروی همچین مردی رو می‌بردم تو فامیل که واسه بچش لباس گرم نخره جای دیگه پولاشو بده

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگفتی بهش چرا واسه خواهرت داری واسه بچت نداری؟ من بودم آبروی همچین مردی رو می‌بردم تو فامیل که واسه ...

واقعا نمیدونم اینا زیادی ارومن یا من زیادی وحشیم شوهر من اینکارو کنه ابرو واسش نمیزارم

نگفتی بهش چرا واسه خواهرت داری واسه بچت نداری؟ من بودم آبروی همچین مردی رو می‌بردم تو فامیل که واسه ...

خانوادم کلا باهاش قطع رابطن ابرو بردم ازش ولی دوهفته اول اثر داره روش

واقعا نمیدونم اینا زیادی ارومن یا من زیادی وحشیم شوهر من اینکارو کنه ابرو واسش نمیزارم

ناراحتی اعصاب گرفتم بخدا چند ماه پیش با داداشم دعوا بدی کردن

اینا ارومن عزیزم دقیقا مثل مامانم که یه عمر ب بابام نگف چیزی لازم دارم الان بعد ۴۰ سال زندگی اگه بهش بگه روسری میخام مامان نمی‌ده بهش تعجب می‌کنه میگه مگه تو روسری هم لازم داری؟؟؟

بد عادت شدن اینجور مردا 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778
2791