2777
2789
عنوان

عمل کردن

62 بازدید | 7 پست

بچه ها من دخترم و یه کیست ۷ سانتی دارم از دیشب هم خیلی درد دارم دردش یهو میگیره ول میکنه خیلی وقتا از درد کارم به بیمارستان میکشه اگه بخوام عمل کنم کسیتمو بردارم مشکلی برام پیش نمیاد بعدن؟ 

نه.منم یه کیست 7سانتی داشتم با عمل لاپاراسکوپی برشداشتم.نوع کیستت چیه؟با قرص خوب نشد؟من متاهلم

قرص جلوگیری مصرف کردم چند وقت خوب نشد خیلی درد دارم بعضی وقتا که اصلا نمیتونم راه برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چه نوعیه؟مقلا درمویید یا چی؟سونو واژینال رنگی دادی?

نمیدونم نوعشو خیلی وقت قبل سونو رفتم که دکتر بهم گفت فقط مواظب باش پیچ‌نخوره مجبور شیم برش داریم دیگه نرفتم 

نمیدونم نوعشو خیلی وقت قبل سونو رفتم که دکتر بهم گفت فقط مواظب باش پیچ‌نخوره مجبور شیم برش داریم دیگ ...

عزیزم اگر با قرص خوب نمیشه لاپاراسکوپی کن.نظر چند تا دکتر وبگیر..چون ممکنه بترکه یا تخمدونتو بچرخونه واسه این پیگیرش باش.

عزیزم اگر با قرص خوب نمیشه لاپاراسکوپی کن.نظر چند تا دکتر وبگیر..چون ممکنه بترکه یا تخمدونتو بچرخونه ...

وای خدا نکنه بعضی وقتا چنان دردی دارم که حالت تهوع و سرگیجه هم همراشه در حد مرگ پیش میره باید پیگیرش باشم درس میگی