2777
2789

نه 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

اگه متوجه شدی انتخابت اشتباهه ، به هیچ عنوان 

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]
هییچ بدیی نداره فقط نمیتونم دوسش داشته باشممم😭😭 ازدواجمون سنتی بود

عجب ، خب عزیزم چرا قبل از اینکه نامزد کنید ب این فکر نکردی ؟

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]
عجب ، خب عزیزم چرا قبل از اینکه نامزد کنید ب این فکر نکردی ؟

فکر میکردم ، ولی امان از دخالت بیجای فامیل و تو منگنه گذاشتن من ، دوماهه دارم زجر میکشم فکرم پیش دوس پسرمه من اونو دوسش داشتم ولی بابام ردش کردم

فکر میکردم ، ولی امان از دخالت بیجای فامیل و تو منگنه گذاشتن من ، دوماهه دارم زجر میکشم فکرم پیش دوس ...

عریزم فامیلات میخوان ب جای تو زندگی کنن ،اتفاقا وقتی ازدواج کردی و خوشبخت نبودی اصلا براشون مهم نیست تو عذاب میکشی یا ن 

ای کاش همون اول رد میکردی 

و در مورد دوست پسرت الان ک نامزد کردی سراغی ازش هس؟

عریزم فامیلات میخوان ب جای تو زندگی کنن ،اتفاقا وقتی ازدواج کردی و خوشبخت نبودی اصلا براشون مهم نیست ...

اره مغزم کار نمیکرد انگار دهنمو بسته بودن نمیتونستم تو روشون بگم به شما مربوط نیست

اره هر از گاهی میاد حالمو میپرسه اونم امیدواره ک طلاق بگیرم و دوباره باهم باشیم 

اره مغزم کار نمیکرد انگار دهنمو بسته بودن نمیتونستم تو روشون بگم به شما مربوط نیست اره هر ا ...

چی بگم شاید منم تو شرایط تو بودم بهتر از تو رفتار نمیکردم ولی بنظرم اگه هیچ علاقه ای نداری این بار سفت وایسا پای تصمیمت یادت باشه همون نامزدتم آیندش خراب میشه

پس بهتره زودتر تصمیمت رو بگیری 

و بهشون بگی ک دلت پیش کیه ، و ایشون بازم پا پیش بزاره 

یه وقت زیر حرفاش نزنه و بدتر بشه 

سعی کن مطمئن بشی ک دوست پسرت شما رو سرکار نزاشته باشه