2777
2789
عنوان

یه دقه بیاین کمک

42 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها خوبین

من یه ذره حالم بده میشه دلداریم بدین

من امش درحال سرزنش خودمم

مادام دارم خودمو سرزنش میکنم

خسته شدم

من الا تو زندگیم هیچوقت روابط اجتماعی خوبی نداشتم

یا اصلا نتونستم با کسی دوست بشم یا دوستیام خیلی زود خراب شدن

تو کار و دانشگاهم معدلم کمه و کارمم همش بهم میگن چرا انقد کارعوض میکنی

الانم موضوع این که جرا نتونستم تو دوران دانشگاه چندتا دوست پیدا کنم داره اذیتم میکنه

خیلی احساس بدی دارم

خیلی احساس متفاوت بودن و رنج و تنهایی دارم

چیزی ندارین بهم بگین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اینا که مشکلی نیست 

جدی میگی؟

آخه من هرکیو میبینم ب یه لذتی درمورد دوران دبیرستان و دانشگاه و خوابگاهاش حرف میزنه

دوران دبیرستان من خوب گذشت و خاطرات خوبی دارم ولی ابتدایی و دانشگاهم خیلی بد بود.وازاینکه شبیه بقیه نیستم خیلی احساس بدی دارم

من صبح که از خواب پا میشم تاشب مدام بخاطر گذشتم خودمو سرزنش میکنم  الان که تو این لحظه م واقعا دارم به این فکر میکنم چجوری میتونم بایه روش بدون درد خودمو خلاص کنم که از اینهمه خودخوری خلاص بشم.دراین حد دارم بخاطرش رنج میکشم

جدی میگی؟ آخه من هرکیو میبینم ب یه لذتی درمورد دوران دبیرستان و دانشگاه و خوابگاهاش حرف میزنه دورا ...

خوب طبیعیه یه عده مشکلات شما رو دارن یه عده مشکلات شما رو ندارن مشکلات دیگه ای دارن بجاش 

ذهنت رو مشغول کن مثلا با ورزش و.... 

اگر سلامتی داری اگر ادم بد تو زندگیت نیست اگر درآمد داری اگر تحصیلات داری و...بسه دیگه 

سعیمو میکنم.ممنونم ازت

خواهش 

اگر هم خواستی کتابهای ایین دوست یابی هنر برقراری ارتباط کاریزما و... رو بخون یا برای معدلت از بو لت ژورنال و کتاب عادتهای اتمی اثر مرکب و... استفاده کن