2777
2789
عنوان

کمک

41 بازدید | 6 پست

دوستان با خواهر شوهری که. سنش بالاس ازدواج نکرده خونه باباشه و هر وقت ما میریم اونجا میچسبه به ما و از بغل من او شوهرم تکون نمیخوره و یه کله فقط میخواد با همسرم صحبت کنه چیکار کنم چه حوری رفتار کنم ازش به شدت انرژی منفی او میکیرم تا سه روز میام خونه حالم بده همش میخواد بگه داداشم همه جا با من میرفته او از این داستانا راهکار بدید ؟

تمام حرفا تون تو همون مهمونی یادت میاد ؟ و یا موضوع چیزه دیگه هس؟ اونم داداش هس و گناه داره و باوتجه به اینکه همه دوس دارن روز عروس بشن و داماد بشن و بنده خدا سنش رفته بالا حالا دو تا کلمه بزار ایشون بیشتر از خودت با همسرت حرف بزنه آسمون به زمین که نمیاد

تمام حرفا تون تو همون مهمونی یادت میاد ؟ و یا موضوع چیزه دیگه هس؟ اونم داداش هس و گناه داره و باوتجه ...

عزیزم اگه این ادمی که میگم رفتارایی که با من کرده بود با تو کرده بود یه لحظه هم نمیتونستی تحملش کنی پس خواهشا وقتی راجب چیزی نمیدونی این شکلی طرف نگیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه این ادمی که میگم رفتارایی که با من کرده بود با تو کرده بود یه لحظه هم نمیتونستی تحملش کنی ...

پس موضوع چیزه دیگه هس؟ اصل حرفتون رو میگفتی و نظر میخواستی و انچه شما نوشتی من نظر دادم /به نوشته خودت دقت بفرما گلم

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

میدونی منم دقیقا همین کارو کردم سعی کردم بهش نشون بدم باهات دوستم باهاش حرف زدم خندیدم ولی اون دو سه ماه طبیعی رفتار میکرد الان یه کلمه با من حرف میزنه بقیشو فقط یه کله اسم شوهرمو صدا میکنه یعنی یه حالتی که میاد میشینه پایین پای شوهرم نازش میکنه اصلا میگم حالم داره بد میشه الان راهکار بده

میدونی منم دقیقا همین کارو کردم سعی کردم بهش نشون بدم باهات دوستم باهاش حرف زدم خندیدم ولی اون دو سه ...

میاد میشینه پایین پای شوهرم نازش میکنه اصلا میگم حالم داره بد میشه الان راهکار بده؟راهکارش دست شوهرت است