2777
2789
عنوان

کتاب یازدهم

139 بازدید | 22 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

یازدهمیا مدرسه کتاباتون داده؟

مال ما که ی ماهه گذشته هی امروز فردا میکنن الانم میگن آموزش و پرورش کتابارو ناقص داده🤦🏻‍♀️

من  پارسال که دوزادهم بودم تا اواسط آبان ماه ندادن کتابامونو

بعدشم عربیو زبانو شیمی نداشتن 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من  پارسال که دوزادهم بودم تا اواسط آبان ماه ندادن کتابامونو بعدشم عربیو زبانو شیمی نداشتن&nbs ...

هوووف کلی از برنامه ریزی عقب افتادم اعتراضم میکنیم میگن زنگ بزنین آموزش و پرورش 🤦🏻‍♀️

برا مارو دادن

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
منم انسانی ام مال مارو هیچ کدوم از کتابارو ندادن معلما که فقط هی امتحان میگیرن میگن از گوشی بخونین  ...

کجا درس میخونی!؟

خیلی بده من امسال میخواستم جدی بخونم ولی نشد اصلا😅☹️😕

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
رشته ات چیه عزیز؟

ریاضی یازدهم

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
کجا درس میخونی!؟ خیلی بده من امسال میخواستم جدی بخونم ولی نشد اصلا😅☹️😕

تبریز آزادی 

دقیقا من از تابستون شروع کردم دهمو کلا خوندم الان یازدهم با گوشی اصلا نمیتونم بخونم لااقل با کتاب ی زره ادم میفهمه 😑

تبریز آزادی  دقیقا من از تابستون شروع کردم دهمو کلا خوندم الان یازدهم با گوشی اصلا نمیتونم بخو ...

خودت برنامه ریزی میکنی؟!؟

والا من دهم رو نتونستم بخونم نشد اصلا تابستون 

الان میخوام بخونم اخه پارسال هیچی از دهم نفهمیدم

قصد دارم بخونم ولی نمیدونم چجوری شروع کنم😢

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
خودت برنامه ریزی میکنی؟!؟ والا من دهم رو نتونستم بخونم نشد اصلا تابستون  الان میخوام بخونم اخ ...

اره تو اینستا ی پیج مشاوره هست خیلی توضیحاتش خوبه واسه دوازدهم برنامه رایگان هم گذاشته کلا درمورد هرچی اشکال داشته باشی قشنگ کامل توضیح میده پیجشم تو اسکرین هست اگه خواستی

اره تو اینستا ی پیج مشاوره هست خیلی توضیحاتش خوبه واسه دوازدهم برنامه رایگان هم گذاشته کلا درمورد هر ...

راستشو بخوای اینستا ندارم🤦‍♀️

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
اره تو اینستا ی پیج مشاوره هست خیلی توضیحاتش خوبه واسه دوازدهم برنامه رایگان هم گذاشته کلا درمورد هر ...

خیلی ممنونم

ان شاءالله موفق باشی

فقط اینکه هرچند وقت یه بار تست میزنی؟!بعد مطالعه ات

عضو کانون و گاج و ایناهم هستی!؟

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌