2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره منم ثبت نام كردم موعد سه ماهه

ببخشید شرایطش چجوریه پرداخت پولش چجوریه میشه توضیح بدی ...برا ثبت نامش از کجا باید ثبت نام کنم و چع مدارکی میخاد

مربی دنس♥️آذری ترکی..استامبولی ترکیه.  اسپانیایی..عربی ..فارسی...شافل و بیکلام با هر ریتمی.    عاشق رقص و اشپزی و اسب سواری وشنا و ارایشگری و عکاسی نقاشی و طراحی ام...
ببخشید شرایطش چجوریه پرداخت پولش چجوریه میشه توضیح بدی ...برا ثبت نامش از کجا باید ثبت نام کنم و چع ...

خب قرعه كشي ميكنن اگه اسمت در اومد بايد ظرف ٣تا٥روز پول رو كامل پرداخت كني بعد از ٣ماه ماشين ميرسه دستت

خب بايد گواهينامه داشته باشي و ماشيني هم به نامت نبوده باشه توي ٣سال اخير تا الان

خب قرعه كشي ميكنن اگه اسمت در اومد بايد ظرف ٣تا٥روز پول رو كامل پرداخت كني بعد از ٣ماه ماشين ميرسه د ...

پولش رو کامل پرداخت کنیم مگع اقساطی نیست

مربی دنس♥️آذری ترکی..استامبولی ترکیه.  اسپانیایی..عربی ..فارسی...شافل و بیکلام با هر ریتمی.    عاشق رقص و اشپزی و اسب سواری وشنا و ارایشگری و عکاسی نقاشی و طراحی ام...
نه ولي خيلي قيمتا نسبت به بازار پايين تره

ببخشید زیاد سوال پرسیدم..شما کدوم ماشین ثبت نام کردین؟ و اینکع اگه اسمتون دربیاد چند تومن میخاین واریز کنین؟

من گواهینامه ندارم همسرمم نداره پس نمیتونیم ثبت نام کنیم؟