2777
2789
عنوان

پسر میخوام

600 بازدید | 29 پست

من امروز میرم آنومالی ...۱۷هفته تمام هستم ..دلم میخواد نی نی ایم سالم و صالح و پسر باشه ...همبازی پسر اولم ...دعا کنین برام 

واینکه ۱۷هفته زود نیس که برا آنومالی ؟؟؟چون ۱۶تا۱۸میتونیم بریم دیگه درسته

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود نیس،،اما دکتر من گف ۱۸ هفته برم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

یه هفته دیگه صبر کن عزیزم 18 هفته بهتره . دکترم گفت حتی 17 هفته هم نرو برای انومالی. ایشالا در وهله اول بچت سالم باشه بعد جنسیت دلخواهت ❤️❤️

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

ن خوبه 

انشالله هر چی هست سالم باشه 

من نینی اولم پسره انشالله چند سال دیگه ک‌دومی رو بخام بیارم دلم میخاد دختر باشه 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

من که سه تا پسر دارم از دستشون دیوونه شدم 😥

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
ایشالا ک همینطوره ک میگی و پسره

بووووس ممنون ...اول سلامتیش مهمه برام ولی اگه خدا لایق بدونه میخوام دومیمم پسر باشه تا با اولی همجنس و هم بازی بشن فاصلشون دوسال و نیم میشع

ن خوبه  انشالله هر چی هست سالم باشه  من نینی اولم پسره انشالله چند سال دیگه ک‌دومی رو بخ ...

من میخوام سه تا بچه داشته باشم دوتای اول پسر و سومیم دختر همیشه آرزوم اینه