2777
2789
عنوان

پسر میخوام

599 بازدید | 29 پست

من امروز میرم آنومالی ...۱۷هفته تمام هستم ..دلم میخواد نی نی ایم سالم و صالح و پسر باشه ...همبازی پسر اولم ...دعا کنین برام 

واینکه ۱۷هفته زود نیس که برا آنومالی ؟؟؟چون ۱۶تا۱۸میتونیم بریم دیگه درسته

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود نیس،،اما دکتر من گف ۱۸ هفته برم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

یه هفته دیگه صبر کن عزیزم 18 هفته بهتره . دکترم گفت حتی 17 هفته هم نرو برای انومالی. ایشالا در وهله اول بچت سالم باشه بعد جنسیت دلخواهت ❤️❤️

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

ن خوبه 

انشالله هر چی هست سالم باشه 

من نینی اولم پسره انشالله چند سال دیگه ک‌دومی رو بخام بیارم دلم میخاد دختر باشه 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

من که سه تا پسر دارم از دستشون دیوونه شدم 😥

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
ایشالا ک همینطوره ک میگی و پسره

بووووس ممنون ...اول سلامتیش مهمه برام ولی اگه خدا لایق بدونه میخوام دومیمم پسر باشه تا با اولی همجنس و هم بازی بشن فاصلشون دوسال و نیم میشع

ن خوبه  انشالله هر چی هست سالم باشه  من نینی اولم پسره انشالله چند سال دیگه ک‌دومی رو بخ ...

من میخوام سه تا بچه داشته باشم دوتای اول پسر و سومیم دختر همیشه آرزوم اینه