2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی دوتا گناه کردم بعدش، دیگه توفیقش نصیبم نشد🥺🥺🥺

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

ببین عزیزم. من حتی برای ارزوی دنیایی هم خوندم نتیجه داد . 

از،چهره ام زیاد راضی نبودم 

یکسال سعی کردم هر شب پاشم نماز،شب بخونم .. حالا همه ی شبها هم نشد اما اکثر شبها رو خوندم .بعد یکسال جوری شده بود دوستان و اشنایان قدیمی که من رو میدیدن میگفتن جراحی زیبایی انجام دادی ؟ هر چی میگفتم نه و قسم میخوردم باور نمیکردن . 

راز و نیاز تو شب ، خصوصا نزدیکای سحر و اذان صبح خیلییییییییی خیلییییییی تاثیررمثبت داره

من یکی دوتا گناه کردم بعدش، دیگه توفیقش نصیبم نشد🥺🥺🥺

دقیقا هر،وقت تو طول روز گناه توفیق نمیشه

برای من پیش اومد 

شب که خوابیدم گفتم سحر حتما برای نماز،شب پا میشم.. اتفاقا نصف شب پا شدم و گفتم بذار پنج دقیقه دیگه بخوابم . خوابیدم بعد بیدار شدم صبح شده بود . بارها اتفاق افتاده هر کاری کردم توفیق نصیب نشده به خاطر گناهانی،که روز قبلش انجام دادم

ببین عزیزم. من حتی برای ارزوی دنیایی هم خوندم نتیجه داد .  از،چهره ام زیاد راضی نبودم  ی ...

امشب تو خاب دیدم دارم اشپزی میکنم

نمکش کم شده بود نمک ریختم تو غذا

امروز تعبیر کردم

غذا که میشه رزق و روزی 

نمک هم میشه خیر و نعمت و پشت کردن ب دنیا

در حالی که دیشب داشتم ب خدا قول میدادم

که اگه ب حاجتم برسم

تا۴۰شب هم سوره حشر میخونم برای دخترای مجرد

هم چهل شب نماز شب

شب هم این خوابو دیدم

امشب تو خاب دیدم دارم اشپزی میکنم نمکش کم شده بود نمک ریختم تو غذا امروز تعبیر کردم غذا که میشه ر ...

اره عزیزم .معملومه دلت خیلی،پاکه ایول . ایشالا که توفیق نصیبت بشه .

من با تمام مشکلات این دوره و زمونه و حرف و حدیث هایی که دو و بریام راجع به دین و اعتقادات میزنن بازم سعی کردم اعتاقاداتم رو حفظ کنم . چون واقعا تاثیراتش رو تووزندگی میبینم .

حالا هر،کی هم خواست بگه تو امول هستی و از،تو بعیده و اینا خرافات و .... هست بگه من توجهی نمیکنم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز