2777
2789
عنوان

آمپول HCG

59 بازدید | 4 پست

سلام کسایی که تجربه تزریق این آمپول دارن لطفا راهنماییم کنن من این آمپول ۶مهر سالت۹شب تزریق کردم زیردلم و کمرم دردمیکنه اشتهام بازشده دوروزم سرگیجه داشتم به نظرتون این علائم ها براآمپوله ینی تا الان مونده راستی امروزم ی بی بی چک زدم منفی شد به نظرم زود بود دکتر گف ۵روز بعد پریود بزن ماه پیش تو ۲۰شهریورپریود شدم 

عزیزم زود زدی،17روز بعد تزریق امپول باید بی بی چک بزنی،ان شاءالله مثبته و بارداری،اگ بنا ب مصلحت خدا منفی شد،همون روز یا فرداش پریود میشی،منم مرداد زدم که البته هفده روز بعد پری شدم،ان شاءالله شما بارداری،کتاب بخون،برو بیرون،مشغول باش که فک نکنی بش،منم فردا موعدمه،اگ پری شدم،بایذ برم امپول بزنم واسه ماه بعد،دعام کن

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اولین دوره هس که میزنم شماهم علایم منو دارین؟ به نظرتون مال آمپول آخه باامروز ۱۴روزه که تزریق کر ...

من این ماه نزدم گلم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲