بعضی وقتا ما سفارش هایی میدیم و اجناسی خرید میکنیم که با اشتراک گذاشتن تجربه مون بادیگران میتونیم خریدهای موفق داشته باشیم. نمیخاییم تبلیغ کنیم یا فروشگاهی رو نقد یا تایید بیجا کنیم، فقط صرف تجربه خرید هست.
_ تجربه ی خوب »
من از آمازون آمریکا به واسطه فروشگاه مالتینا خرید کردم که تجربه م عالی بود، درسته که جنس دستم نرسید ( بخاطر مشکلات فروشنده در امریکا) اما پاسخگویی عالی بود و من کمتر از ۲۴ ساعت وجه به حسابم عودت داده شد. مالتینا یه فروشگاه ایرانی هست.
_ تجربه ی خوب »
محصولات پوستی رو فقط از دوست پوست میگیرم. اینا فقط کالاهای تایید شده و پرفروش میارن پس تعداد کالاهاشون کمه اما حتما موارد عالی و پر مخاطب بازاره و البته اصل و درست
_ تجربه ی خوب»
سایت جواهربازار مشهد برای خرید نقره جات از حیث اصالت عالیه. هرچند قیمتهاشون نجومی شده و تقریبا چهارپنج برابر بالاتر از عرف بازار میفروشن. اما از لحاظ اصالت میتونید تقریبا خیالتون راحت باشه.
- تجربه ی بد»
من از فروشگاه موتن رو برای خانمم کرم ضدافتاب سفارش دادم، اما بعد از ۸ روز پیام برام اومد که سفارش شما تامین نشده و کنسل شده. برا برگشت وجه اقدام کردم که گفتن تا ۲۴ ساعت واریز میشه، اما بعد از ۴ روز پولم منهای هزینه پستی که پرداخت کرده بودم به حسابم برگشت داده شد. دوباره گفتم چرا هزینه پستی م رو نفرستادید؟؟ که مجدد یکهفته الاف م کردن و بعد از کش و قوس های زیاد و جنگ اعصاب واریزش نکردن برام و من از خیرش گذشتم. تجربه ی خرید من از این فروشگاه بسیار بد بود.
- تجربه ی بد »
دیجی کالا. از دیجی کالا یه تسبیح یسر خریدم یه میلیون تومن ( من تو کار نقره جات هستم و تسبیح) ( یسر هم یه جور تسبیحه که از گیاهی که ته اقایانوسها رشد میکنه ساخته میشه و گرونقیمت هست و معروفه که شادی آفرین هست)
خلاصه تسبیح یه میلیونی رو سفارش دادم اما باکمال تعجب وقتی برام اومد دیدم یه تسبیح پلاستیک تقلبی که زیر پنج هزار می ارزید با یه جانماز برام فرستادن!!!!! اوه مای گاد. چه ضدحالی!!!!
تقاضای مرجوع دادم و با زحمت قبول کردن ـ اما جالب اینجاست علیرغم شکایتی که کردم برخوردی با اون فروشنده نشد و کماکان داره پلاستیک ۵ هزاری رو جای یسر یه میلیونی به ادمایی که تخصص ندارن میفروشه!!!
یه بار هم باز از دیجی کالا زیرپوش فانتزی سبز سفارش دادم که بجاش یه کالای دیگه ( زیرپوش زرد نوستالوژیک پیرمردانه) برام فرستاده بودن. و البته یکبار هم کفش شماره ۴۳ مردانه سفارش دادم که دیجی کالای عزیز شماره ۴۱ اون کفش رو برام فرستاده بود!!! ( یمقدار با گسترش دیجی کالا شیر تو شیر شده )
-بهترین خریدم رو هم میگم ـ یه سری خیلی خیابونهای خرم اباد رو گشتم که نخ الیاف لیقه گیر بیارم. چن جا داشتن میگفتن کیلویی سی هزارتومن. درنهایت یه جایی رفتم که یه پیرمرد حدود ۷۵ ساله مسن با چهره نورانی مغازه پنبه فروشی داشت. گفتم عمو لیقه دارید؟؟ گفت بله. گفتم کیلویی چند؟؟ گفت سه هزار تومن!!! تعجب کردم سه هزار تومن؟؟؟؟
گفتم شاید اشتباه کنه. مجدد گفتم عمو کیلویی ۳٠ هزار تومنه لیقه!!! گفت میدونم. من خرید قبل م هست کیلویی دوهزار و ۲٠٠ خریدم همون ۳ تومن میفروشم. از انصافش جا خوردم.
جالب اینجا بود موقع تسویه ( کارتخوان نداشت) یه سیب هم بهم داد و پونصدتومن اضافه پولم رو بهم داد!!!!