2777
2789
عنوان

اولین پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 20 پست

ایتا داری و تو این کانال نیستی؟!!!!!لابد دختر هم هستی😤

بدو بیا عقب میمونیا هم مشاوره تحصیلی داره هم خود مراقبتیرهم داستان و کلی چیز دیگه 

@supergirls این رو تو فضای ذخیری شده تو نبنویسید واسه خودتون بفرستید روش کلیک کنید وارد کانالمون میشید 

ابردخیان# یه کانال تازه ساخت

این کانال کلی چیز درباره  دخترا داره بره سرگرم شه

من اواین بار انقد حس بدی داشتم ک مونده بودم چی بگم به مامانم ک داشت خیاطی میکرد به مامانم گفدم خندید به خاهر بزرگم‌گفت و اینا اونام تبریک گفتن پد دادن ولی خعلی حس بدی داشتم مث انزجار حس چندشی بود میترسیدم بابام بفهمه خجالت میکشیدم کاریش نداشته باشین بزارین تو حال خودش باشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من دخترم اولین پریود بشه اولین کار بوس و بغل.بعدم یه کیف خوشگل که توش پد و شورت و مسکن گذاشتم میدم ب ...

عزیزدرحدپیشنهاد میدم اون کیف پرلاک جینگولی مینوگی تل کش مو،گل سراینجورچیزاپرکن

من اواین بار انقد حس بدی داشتم ک مونده بودم چی بگم به مامانم ک داشت خیاطی میکرد به مامانم گفدم خندید ...

آخه دیگه الان همه میگن جشن بگیرید وکادو بدین که حس خوبی پیدا کنه