2777
2789
عنوان

دودلی

60 بازدید | 6 پست

بچه ها من وهمسرم تصمیم گرفته بودیم عروسی نگیریم وبریم ماه عسل.

ولی به جاش یه عقد خوب گرفتیم .

ولی الان که مدتی گذشته دلم عروسی میخواد اصلا به خاطر رقص واهنگ نیست چون هردومذهبی هستیم واگه بگیریم به سبک ساده است ولی اون شلوغی وبوق بوق کردنا رودوست دارم .

اگه بخوایم بگیریم دیگه ماه عسل نمیریم احتمالا.

حالا نمیدونم ماه عسل بهتره یاعروسی.ازجهاتی کروناست وازجهاتی میدونیم‌اگه بگیم دلمون عروسی ساده وبدون رقص میخواد کلی بقیه مخالفت میکنن...حالا دودل شدم نمیدونم چیکارکنم..

اگه عروسی نگیریم آتلیه میرم وبعدش ماه عسل.

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگ واقعا ته دلت عروسی میخوای صبر کن کرونا وضعش بهتر شه و سفید  عروسی جمع و جور بگیر

آخه میدونی چیه گلم این روزا یهو میشنوی فلانی براثر کرونا فوت کرد توهمین مدت دوران آشنایی ونامزدی وعقدم ۳نفر ازبستگان همسرم فوت کرد..

آخه میدونی چیه گلم این روزا یهو میشنوی فلانی براثر کرونا فوت کرد توهمین مدت دوران آشنایی ونامزدی وعق ...

اره متاسفانه خیلی وحشتناکن این خبرا منم میگم اگ عروسی میخوای باید صبر کنی وضع سفید شه چون تو پاندمی کرونا عروسی زیاد کیف نمیده و همش استرسه

اره متاسفانه خیلی وحشتناکن این خبرا منم میگم اگ عروسی میخوای باید صبر کنی وضع سفید شه چون تو پاندمی ...

اگه بگیرم توی تالار میگیرم برای عقدمم توی تالار بود ولی مهمونا زیر ۲۰۰تا بودن وزن ومرد سوا..

اگه عروسی بگیرم هم شاید درحد ۳۰۰ تا ولی چندماه دیگه