2821
2789
عنوان

چکار کنم ینی... 😔😔😔😔😔😔😔

127 بازدید | 13 پست

من خیلی دوسش دارم هرچقدم ک بدی هایی ک در حقم کرد فکر میکنم اصلا حسم تغییر نمیکنه چرا اینجوری کرد باهام بهم گفت برو من حوصله رابطه ندارم من اصلا حرفاشو ب دل نگرفتم اصلا ناراحت نیستم ازش الانم خیلی دلتنگشم من روزای خیلی خوبی رو باهاش داشتم نمیدونم چرا اینجوری شد اگه برگرده بگه پشیمونم حتی اگه بدترین کارا هم کرده باشه میبخشمش چون با تموم وجودم میخامش هرجوری ک باشه.... 😔😔😔😔

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
چی بگم دل نمیفهمه هر چی میکشیم از این دل لامصبه

این همه حرف تو روم زد هیچکدومو ب دل نگرفتم گفتم عیب نداره بجای روزای خوبی ک کنارش داشتم... 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقی گلم  عشق ادمو کور میکنه

بعد از دوسال نمیدونم ی هو چش شد اون میدونست من بدون اون نمیتونم ولی بازم رفت هرچی بهش التماس کردم دیگه فايده نداشت اگه هیچوقت نیومد چکار کنم 😔😔😔

ظرفیت عشقتو نداشته دیگه زیادی محبت گردی سرریز شده

اره خیلی بهش محبت میکردم واقعا دست خودم نبود خیلی دوسش دارم با اینکه این همه حرف بهم زد بازم دوسش دارم چکار کنم بنظرتون کلا از کارو زندگی افتادم فکرو ذکرم شده اون از وقتی گفت پیام نده دیگه یک هفته س بهش باهاش حرف نزدم 😔

اره خیلی بهش محبت میکردم واقعا دست خودم نبود خیلی دوسش دارم با اینکه این همه حرف بهم زد بازم دوسش دا ...

یه چیزی میگم یادت باشه 

مردا عین سگ میمونن دنبالش بدی ازت فرار میکنن تو فرار کنی دنبالت میان 

بعد از دوسال نمیدونم ی هو چش شد اون میدونست من بدون اون نمیتونم ولی بازم رفت هرچی بهش التماس کردم دی ...

اگه دوسش داشتی نباید التماسش میکردی باید میذاشتی بره خودتو سبک نمیکردی مطمئن باش خودش با پای خودش برمیگشت

یه چیزی میگم یادت باشه  مردا عین سگ میمونن دنبالش بدی ازت فرار میکنن تو فرار کنی دنبالت میان&n ...

ن دروغه بخدا دروغه من سه روز باهاش حرف نزدم اینجوری شد خب اون سه روز مگه نباید حریص تر میشد چرا بدتر زده شد بدتر عادی شد براش 😔

اگه دوسش داشتی نباید التماسش میکردی باید میذاشتی بره خودتو سبک نمیکردی مطمئن باش خودش با پای خودش بر ...

اگه التماسش نمیکردم با عذاب وجدانم چکار میکردم خاستم تمام تلاشمو کنم ک برگرده همین الانم اگه برگرده میبخشمش.. 

ن دروغه بخدا دروغه من سه روز باهاش حرف نزدم اینجوری شد خب اون سه روز مگه نباید حریص تر میشد چرا بدتر ...

سه روز کمه اونا ا نقدر با رفیقاشونوبیرون میرن خوش میگدرونن که روزا از دستشون خارج میشه 

سه روز کمه اونا ا نقدر با رفیقاشونوبیرون میرن خوش میگدرونن که روزا از دستشون خارج میشه 

اره دقیقا موافقم اونا مث ما زنا نیستن فکرو ذکرشون رابطه باشه 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز