2777
2789
عنوان

به نظرتون این آدم رو رد کنم یا نه؟

349 بازدید | 46 پست

من ۲۴سالمه و یه خواستگار دارم بذارید بگم چطوریه راستش قیافش رو دوست ندارم با اینکه مامان و بابام میگن اوکیه اما من اصلا نمیتونم بپسندمش دلیلشم اینه که خیلی خیلی خیلی پوستش تیرس و خیلی ریزه میزس، کار نسبتا خوب داره، تحصیلاتش اوکیه اخلاقشم خوبه اما یه مشکل بزرگ این وسط هست من متولد انگلیسم برای همین به راحتی میتونم اونجا برم زندگی کنم و این آدم اینو میدونست از وقتی هم اومده....

بقیش تو کامنت

از وقتی اومده خواستگاری یه ضرب میگه کی بریم انگلیس زندگی کنیم؟

منم هرچی بهش میگم چرا فکر می‌کنی من می‌خوام برم انگلیس زندگی کنم؟فعلا تصمیمش رو ندارم معلومم نیست بخوام برم یا نه ولی باز تلاش می‌کنه منو راضی کنه ازدواج کنیم بریم انگلیس

از طرفی این آدم اینجا کارش اینه که تو تولیدی باباش کار می‌کنه ولی پولدار نیستنا متوسطن و خودشم به تنهایی مهارتی نداره که اونطرف کار گیرش بیاد ولی زبانش فقط خوبه از وقتیم که اومده خواستگاری من دیگه بکوب نشسته پای زبان

همش فکر میکنم شاید فکر کرده بریم اونطرف اگه نتونه کار پیدا کنه فکر کرده بابای من می‌فرسته!

میتونم بگم هرروز بهم گیر میده برو کارای پاسپورت و ویزاتو اوکی کن که زودتر بریم

راستش بیشتر از همه چهرش به دلم نمیشینه ولی چون اخلاقش خوبه میگم صبر کنم شاید برام عادی شد الان حدود دو ماه میشه که دارم باهاش زیر نظر خانوادم صحبت میکنم ولی هنوز هیچ حسی بهش ندارم و چهرشم برام عادی نشده چیکار کنم به نظرتون ردش کنم؟

اگه قیافشو دوس نداری ازدواج نکن

الکی میگن قیافه عادی میشه 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از وقتی اومده خواستگاری یه ضرب میگه کی بریم انگلیس زندگی کنیم؟ منم هرچی بهش میگم چرا فکر می‌کنی من ...

احتمالا هدفش برای ازدواج با تو فقط انگلیسه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
از وقتی اومده خواستگاری یه ضرب میگه کی بریم انگلیس زندگی کنیم؟ منم هرچی بهش میگم چرا فکر می‌کنی من ...

به نظرم ردش کن...هم اینکه چهرش تو دلت نیست...هم اینکه مطمعن باش برا اینکه به واسطه تو بره انگلیس اومده جلو 

به نظرت چطوری رد کنم؟چی بگم دلش نشکنه؟ بعد به نظرت سنم زیاد نشده؟

عزیزم اگه بخوای به فکر این باشی که دلش نشکنه که نمیشه 

شما که رابطه ای باهم نداشتین جواب خواستگاریم یا بله هس یا خیر

بگو مادر پدرت بگن اگه نمیتونی 

در ضمن اصلا سنت زیاد نیس به این چیزا فک نکن 

تازه ۲۴سالته 

رد رد رد

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤