2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین من طلاق دارم یا نه؟؟ اگ آره کی طلاق میگیرم و اگ نه کی ب آشتی برمیگردیم ب هم؟؟

شما خانواده ی همسرتون تو روتون بد نیستن اما پشت سرتون خیلی بد هستن تو اسم همسرتون میم هست و الف درست میگم؟

به ارزوم میرسم موفق میشم؟ منو چشمم زدن؟

شما خیلی دختر شاد و موفقی هستین همینطوریشم خیلیا دوست دارن جاتون باشن دوستای خوبی هم دارین به خرافات اهمیت نده راهت و برو موفق تر هم میشی 

شما خانواده ی همسرتون تو روتون بد نیستن اما پشت سرتون خیلی بد هستن تو اسم همسرتون میم هست و الف درست ...

میشه درباره کسی که باهاش تو رابطم بگی ؟؟؟چجوریه اخلاقش یا ظاهری عزیزم

میشه‌لطفا‌برام‌دعا‌کنی‌بهش‌برسم‌قشنگم؟🥺
شما خانواده ی همسرتون تو روتون بد نیستن اما پشت سرتون خیلی بد هستن تو اسم همسرتون میم هست و الف درست ...

خانواده همسرم خدا ازشون نگذره هم تو روم بدن و هم پشت سرم .. سوال دومی هم اشتباهه

میشه درباره کسی که باهاش تو رابطم بگی ؟؟؟چجوریه اخلاقش یا ظاهری عزیزم

شما جدیدا آشنا شدین ظاهر خوبی داره و با شما قصدش جدیه ولی بسیار ریزبین و نکته سنجه حواستون به رفتارتون باشه

خانواده همسرم خدا ازشون نگذره هم تو روم بدن و هم پشت سرم .. سوال دومی هم اشتباهه

همه چی و من زیر سر این خانواده اش میبینم بیشتر مادرشوهرتون عادت داره تند حرف بزنه نمیدونم مادرشوهرتونه یا خواهر شوهرتون تازه هم کسی فوت شده تو فامیل همسرتون خود همسرتون مردیه که دهن بینه ذاتا و همین یه مقدار شما رو ازار میده

شما جدیدا آشنا شدین ظاهر خوبی داره و با شما قصدش جدیه ولی بسیار ریزبین و نکته سنجه حواستون به رفتارت ...

میشه ظاهرش یا اخلاقشم بگی ❤️

میشه‌لطفا‌برام‌دعا‌کنی‌بهش‌برسم‌قشنگم؟🥺