2777
2789
عنوان

بچه دوساله

99 بازدید | 9 پست

تورو قران عداب وجدان دارم بچم دوسالشه اونقدر اذبتم میکنه ک عذاب وجدان میگیرم وقتی میخابه گریه میکنم ....اصلا ب حرفم نیس....صب میخام صبونه بخوریم کره میرزه تو چایی پنیر میرزه تو خامه ینی سفره افتضاح، میرم دستشوویی میاد داخل هرچی میگم نیا لج میکنه .زیر غذا خامووش مبیکنه ۲۰۰ بار میگم دست نزن نمیفهمه .دوستاش میزنه .لباس نمیپوشه جایی میریم اشگم در میاره بعد میپوشه .پشه کش برمیداره کتکم میزنه ۱۰۰ بار میگمش نمیفهمه اصلا بحرفم نیی اصلا .لج میکنه ازبس شیطون هیچجا نمیتونم برم🥺🥺🥺🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه خواهر طبیعیه...دختر منم دوسالشه...یعنی شدیدا اعصابمو ضعیف کرده...سعی کن تا جایی میتونی لج به لجش نزاری،اونجاهایی ک میشه آزادش بزار...مثلا سر سفره کره و خامه جداگونه براش بزار،بزار بازی کنه...مگس کش میاره با بازی قاطی بازی ش شو مثلا مگسا رو باهم بزنین‌‌...باید باهاش راه بیای وگرنه لجوج‌میشه....یه جا خونده بودم،اگ بچه هارو اونحاهایی جا داره آزاد بزارید نتیجه ش رشد حس اطاعت هست توشون در جاهایی ک باید به حرفتون کنن

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

طبیعیه خواهر طبیعیه...دختر منم دوسالشه...یعنی شدیدا اعصابمو ضعیف کرده...سعی کن تا جایی میتونی لج به ...

خاهر مشکل اینه فقط لیوان کره صبونه منو میخاد ،پشه کش اوردیم مگس زدیم مگسا کرده تودستش میگه مامانم میخاد بده ب من

خاهر مشکل اینه فقط لیوان کره صبونه منو میخاد ،پشه کش اوردیم مگس زدیم مگسا کرده تودستش میگه مامانم می ...

الهی🤣😂خیلی سخته خیلی...میفهممت...ولی چاره ای نیست باید باهاش راه بیای چون بقول بچه ها خودش نمیدونه داره اذیت میکنه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

دست رو دلم گذاشتی که خونه....

کابوس من وقتیه که می خوام ببرمش دستشویی شلنگ و ول نمی کنه با شیر آب بازی میکنه باید ببخشید تو آفتابه جیش میکنه. جیغ میزنه منو خیس میکنه.

با این وضعیت هفته ای پنج شب هم مهمونیم😭😭😭😭😭😭😭