2777
2789

من خیلی گشتم ولی نتیجه خوبی نگرفتم

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😢😢میخام فق یکم روشن بشن یکمم😫

دستاتو با اب گرم بشور و مرطوب کننده بزن

یکی بود یکی نبود...اول که بود تو بودی اونی که تو قلب تو نبود من بودم..یکی داشت یکی نداشت...اون که داشت تو بودی اون که جز تو کسی نداشت من بودم یکی خواست یکی نخواست...اونی که نخواست از تو جدا بشه من بودم یکی گفت یکی نگفت...اونی که گفت دوستت دارم من بودم!!!
😢😢میخام فق یکم روشن بشن یکمم😫

ضد آفتاب مایع بگیر اونایی که مخصوص کودکان هست  هم ضرر زیادی نداره  هم تا حدودی روشن میکنه 

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝