2777
2789

سلام بچه ها میترسم مثبت کاذب باشه ... البته دوتا مارک متفاوت زدم.. دوازده روز از موعدم گذشته

شعار من تو زندگی 👊🏻 خودت دلیل حال خوب خودت باش 😇 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چک از ازمایش خون  واقعیتره😂

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

مثبته عزیزم مبارک باشه

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻

ا ن شاء الله مبارکه💕

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

مباااارک

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم