سلام خانمایی که به بچه هاتون شیر خشک دادین، منپسرم یبوست میگیره یک روز در میون دفع داره و خیلی موقه دفع به خودش میپیچه، مدفوعشم سفته سفت...۱۲ روزشه بچم...خیلی از طرف اطرافیانم به خاطر اینکه شیرم کمه تحت فشارم خودمم دارم افسرده میشم بخاطر بچم...شماهایی که شیر خشک دادین بچه هاتون بعده ها مشکلی پیدا نکردن؟ بیماری یا ضعف سیستم ایمنی چیزی؟؟
با افتخار کوردم هربژی کوردستاااااان اسمم ژینا به کردی یعنی زندگی
من سه تا شیرخشک عوض کردم تا بهش ساخت و شکرخدامشکلی نیس
گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️
چی دادی مناول نان دادم الان بیومیل اما هنوزم یبوسته
من اول بیومیل بعد اپتامیل
اپتامیل خوب بود
الان سوپرامیل میدم خیلی خوبه
گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️