2777
2789
عنوان

اختلال یادگیری

125 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

اینجا کسی هست که فرزند مبتلا به اختلال یادگیری داشته باشه؟؟یا آشنایی،فامیلی بشناسه که مبتلا باشه

برای یک کار پژوهشی نمونه املا دانش آموز مبتلا به اختلال یادگیری  میخواستم.

اگر کسی هست لطفا بگه

سلام جاریم سه قلوداره وکلاس اول پسرش اصلایادنمیگرفت امادخترهاش خوب بودن. رفت مشاور مشکل پسرش حل شدباروشهای مختلف وخاص . امتحان کردی عزیز؟یه مشاوربرو

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
سلام جاریم سه قلوداره وکلاس اول پسرش اصلایادنمیگرفت امادخترهاش خوب بودن. رفت مشاور مشکل پسرش حل شدبا ...

اره راست میگی منم پسرمو بردم برای بیش فعالی و اختلال یادگیری کلینیک ارام ..... با روش هایی مثل نوروفیدبک و بازی درمانی مشکل پسرمو خل کردند.. واقعا کلینیک ارام کلینیک خوبیه تو شریعتی هم هستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.