2821
2789
عنوان

ختم قرآن

138 بازدید | 18 پست

کیا پایه ختم قرآنن؟

به نیت کمک کردن به دیگران بدون این که خودشون بدونن.

هر دفعه برای یه نفر غریبه، جدا از هر مذهب و شخصیتی که داره به نیت این که فرشته های موکل هر آیه از زندگی و روح اون شخص محافظت کنن و مشکلاتش رو حل کنن و از هر بدی دور نگهش دارن قرآن ختم کنیم.

من اصلا دنبال ثوابش نیستم چون میدونم اونی که باید ببینه میبینه و همین که بتونم یک نفر رو بهش نزدیک تر کنم برام کافیه

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
سلام من میخونم فقط اگه میشه شما هم برای شفای یه بیمار که دلش پاکه و هیچ گناهی نداره دعا کنید😔❤

ختم رو قراره چند نفر بشیم و باهم انجام بدیم. یا ۶ نفر یا ۳ نفر. اگه ۶ نفر باشیم هرکی ۱۰۰ صفحه میخونه و اگه ۳ نفر باشیم هرکی ۲۰۰ صفحه. به همون نیت که گفتم، و هر دفعه برای ۱ شخص خاص.

چشم عزیزم حتما دعا میکنم ❤

به خدا اعتماد داشته باش و بدون برای هیچ کسی بد نمیخواد.

انشالله هرچی خیره پیش بیاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام من میخونم فقط اگه میشه شما هم برای شفای یه بیمار که دلش پاکه و هیچ گناهی نداره دعا کنید😔❤

اگه برای این که دعا کنم قبول کردی باهامون ختم قرآن کنی باید بگم چه ختم قرآن رو انجام بدی چه ندی من براشون دعا میکنم.

ولی اگه میتونید وقتی نوبتتون شد به موقع اون مقداری که به عهدتونه رو ختم کنید اعلام آمادگی کنید. ❤ ممنون 

عزیزم من الان تو دوران عادت ماهیانه هستم پس فردا که پاک شدم شروع میکنم 

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
عزیزم من الان تو دوران عادت ماهیانه هستم پس فردا که پاک شدم شروع میکنم 

مخیام به تعداد مشخصی برسیم. بعد شروع کنیم. مثلا اگه شما قراره ۱۰۰ صفحه بخونی وقتی به صفحه ۱۰۰ رسیدی به من بگی من تا صفحه ۲۰۰ بخونم و بعد نفر بعدی که برای کسی سنگین نباشه. نیت رو هم توضیح دادم. اگه بازم سوالی بود در خدمتم. اگه کسی رو میشناسی که دوست داشته باشه همراهیمون بکنه حتما معرفی کن 

من جزء های سخت رو نمی تونم بخونم ولی راحت باشه میخونم💓 خخخخیلی ممنون💖

صفرهنگ بندی قراره بکنیم. مثلا اگه ۶ نفر بشیم نفری ۱۰۰ صفحه یا هر تعداد که باشیم بینمون تقسیم میشه که برای کسی کمتر یا بیشتر یا سنگین نشه

مخیام به تعداد مشخصی برسیم. بعد شروع کنیم. مثلا اگه شما قراره ۱۰۰ صفحه بخونی وقتی به صفحه ۱۰۰ رسیدی ...

سلام عزیزم منم میخونم 

فقط میشه مشخص کنید و التماس دعای بسیار خیلی محتاج به دعا ۴ ساله دارم دعا میکنم دعا کنید خدا حاجتامو بده برای یکی شون باید معجزه کنه باید ناممکن رو ممکن کنه اسمم راضیه است

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
سلام عزیزم منم میخونم  فقط میشه مشخص کنید و التماس دعای بسیار خیلی محتاج به دعا ۴ ساله دارم دع ...

حتما عزیزم. اگر کسی رو میشناسی که همراهیمون بکنه بم بگو که بدونم چند نفر شدیم که تقسیم کنم و شروع کنیم به خوندن. قطعا رو زندگی خودمونم بی تاثیر نیست

واقعا لذت بردم احسنت.

من خودم دارم قرآن میخونم حدودا دوساعت وگرنه حتما میومدم باهاتون 

افتخارِ بزرگی بود.

اما من همراهتون به نیتی که گفتی هرروز  یک سوره توحید  میخونم 

واقعا لذت بردم احسنت. من خودم دارم قرآن میخونم حدودا دوساعت وگرنه حتما میومدم باهاتون  افتخار ...

مممنونم. هروقت تموم کردید و دوست داشتید خبر بدید خوشحال میشم همراهیمون کنید❤🙂

حتما عزیزم. اگر کسی رو میشناسی که همراهیمون بکنه بم بگو که بدونم چند نفر شدیم که تقسیم کنم و شروع کن ...

چشم عزیزم اگه کسی پیدا شد میگم 

ممنون عزیزم😘😘😘

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
مممنونم. هروقت تموم کردید و دوست داشتید خبر بدید خوشحال میشم همراهیمون کنید❤🙂

باشه عزیزم. البته من فعلا تمام نمیکنم 

اما خب وقتی تمام کنم دوس دارم باهاتون بخونم 

چون کارت خیلی خیلی خالصانه ست.

اگر سوره ای بود که کوچیک بود و ختمی داشتی حتما خبرم کنید

باشه عزیزم. البته من فعلا تمام نمیکنم  اما خب وقتی تمام کنم دوس دارم باهاتون بخونم  چون ...

فعلا که فقط ۱ نفر اعلام آمادگی کرده و تعداد واقعا کمه. میخاستم اینطور باشه که مثلا اگه ۶ نفریم صفحه هارو تقسیم کنم مثلا شما از ص ۱ تا ۱۰۰ بعد یکی دیگه ۱۰۰ تا۲۰۰ رو بعد از شما میخونه و وقتی تموم کرد مثلا نوبت من میشه و ۲۰۰ تا ۳۰۰ رو میخونم و اینطوری ختم میکنیم. هر وفعه هم به نیت حل شدن مشکلات زندگی یه شخصی که فکر می‌کنیم خیلی نیاز داره می‌خونیم. ولی خب در حال حاضر جواب واضحی از بقیه نگرفتم که بتونم روی عملی شدن فکرم حساب کنم