2777
2789
عنوان

تب کردن چجوریه

101 بازدید | 14 پست

بچه ها من باردارم چند روزه سرماخوردم دکتر رفتم و شکر خدا بهتر شدم ولی امروز احساس میکنم تب دارم

فقط پیشونیم داغه ولی پاهام سردِ سردِ

حالا این و میشه بگی تب یا تب باید کل بدن داغ شه؟؟

لررو اینام ندارم شکر خدا علائم سرماخوردگیمم خوب شده کامل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما کرونا داری چون باردار هستی حتما به متخصص عفونی مراجعه بکن سرما خوردگی تب نداره آنچنان این کروناس ...

وا خدا نکنه ی دفعه تو دل آدمو خالی میکنید،

من سرماخوردگیم واسه ۱ هفته پیش بوده و خوب شدم الانم مطمئن نیستم تب دارم چون پاهام یخه یخه و ضمنا کرونا سرفه ای چیزی داره من ندارم هیچی

وا خدا نکنه ی دفعه تو دل آدمو خالی میکنید، من سرماخوردگیم واسه ۱ هفته پیش بوده و خوب شدم الانم مطمئ ...

کرونا لزوما سرفه نداره ،الانم چیزی به عنوان سرماخوردگی وجود نداره من هدفم آگاه کردنت هست اونم به خاطر اینکه بارداری ،بهترین کار اینکه دکتر درست وحسابی بری وحتما تست پی سی آر بدی هرکی کرونا گرفته در مراحل ابتدایی مثل شما فکر می کرده سرماخورده 

وا خدا نکنه ی دفعه تو دل آدمو خالی میکنید، من سرماخوردگیم واسه ۱ هفته پیش بوده و خوب شدم الانم مطمئ ...

گوزت میاد میگن کروناعه 🤣🤣 عب نپاره ادم باردار ک میشه حساسیت میگیره چبدونم هورموناش دائم‌ درحاله تغییره یکم ضعیف میشه من هعی عطسه میکنم ابریزش دارم باز خوب میشم باز از اول 

بنظرم تب داخله بدن حس میکنی داری میسوزییی اونجوری داغ میشی اگر پاهات یخه ک هیچی 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
کرونا لزوما سرفه نداره ،الانم چیزی به عنوان سرماخوردگی وجود نداره من هدفم آگاه کردنت هست اونم به خاط ...

آخه دکتر رفتم و گفت خوب شدی دیگه نرو تست بده و خوب شدم کاملا تا امروز تب کردم آخه واسم جالبه چرا پاهام یخه؟؟؟ 

گوزت میاد میگن کروناعه 🤣🤣 عب نپاره ادم باردار ک میشه حساسیت میگیره چبدونم هورموناش دائم‌ درحاله تغ ...

مثلا تو زنی؟ چقدر بیشعور و بی فرهنگی با این طرز صحبت کردنت اه اه متاسفم‌ واست

آخه دکتر رفتم و گفت خوب شدی دیگه نرو تست بده و خوب شدم کاملا تا امروز تب کردم آخه واسم جالبه چرا پاه ...

اگر تب کردی حتما پیگیر باش تستم بده خیلی از پزشک ها بلد نیستن در مورد کرونا طبابت کنن فقط مریض رو از سرشون باز می کنن شما متخصص عفونی برو این تب خوب نیست الان

اگر تب کردی حتما پیگیر باش تستم بده خیلی از پزشک ها بلد نیستن در مورد کرونا طبابت کنن فقط مریض رو از ...

باشه عزیزم ممنونم از اطلاعاتت🙏 انشاءالله سلامت باشین🙏🙏

مثلا تو زنی؟ چقدر بیشعور و بی فرهنگی با این طرز صحبت کردنت اه اه متاسفم‌ واست

تاسف برای خودت داشته باش بیشعور و بیشخصیت توو ذاتته اشغاله عوضی جنبه نداری تاپیک نزن ب عالمو ادم ترمال زدی احمق

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️