2777
2789
عنوان

پسر ۲ سالم

247 بازدید | 15 پست

پسرم توی خونه ۲ ساعت پیش  داشت می دوید روی فرش خورد زمین و شروع کرد به  گریه کردن آروم شد ولی موقع راه رفتن میلنگه 

خم و راستش میکنه چاردست و پا راه میره حرکتش میده  از مبل بالا پایین میره

نمیدونم چیکار کنم الان ببرمش دکتر یا تا فردا صبر کنم

الهی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ببرش منتظر چی 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
نه بابا چیز مهمی نیست پسر منم اینطوری شد تا چند روز میلنگید هرچی بهش دست میزدم اصلا دردش نمیگرفت فقط ...

منم دست میزنم چیزیش نیست اصلا نمیدونم کدوم پاشه

بین آشپزخونه و پذیرایی یه پله کوچیکه از اونجا افتاد

نمیدونم چی بگم ولی دختر خودم یبار از دوتا پله به حالت بدی افتاد که پاهاش باز شد بعد که بلندش کردم یکم لنگ میزد که ترسیدم به همه جای پاهاش فشار اوردم ولی دردش نگرفت بهد دو ساعتم عادی عادی راه رفت 

اونم همسن بچه ی شماست 

نمیتونه صحبت کنه ازش بپرسی درد داره یا نه؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
نمیدونم چی بگم ولی دختر خودم یبار از دوتا پله به حالت بدی افتاد که پاهاش باز شد بعد که بلندش کردم یک ...

نه متوجه نمیشه چی میگم هرچی میگم درد میکنه چیزی نمیگه الان هم داره توپ بازی میکنه

نه متوجه نمیشه چی میگم هرچی میگم درد میکنه چیزی نمیگه الان هم داره توپ بازی میکنه

خوب پس فکر نکنم چیز جدی باشه اگه پاش مشکلی داشته باشه که نمتونه توپ بازی کنه 

زیر نظر داشته باش ایشالله که خوبه اگه دیدی عادی نیست فردا ببر دکتر

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

سلام عزیزم خوبی؟ راجع به دیابت بارداری سوال داشتم

دیابت بارداری که داشتی روی بچه تاثیری گذاشت یانه؟؟؟

منم انسولین میزنم خیلی میترسم

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

عزیزم اگ میخونی خواهش میکنم جواب بده به منم اسپرین داده تو بارداری بدون هیچ مشکلی بخورم به نظرت عوار ...

سلام نمیدونم جوابم بعد از دو ماه به دردتون بخوره یا نه

نه گلم هیچ تاثیر بدی روی پسرم نداشت