2821
2789
عنوان

مامانا کمک

9 بازدید | 4 پست

پسرم صبح که از خواب بیدار شد نمیتونست روی پاش راه بره. با کلی زحمت و بازی حمام بردمش. یکم راه افتاد. دستش رو گرفتم تو خونه راه رفت. فقط خودش نمیتونست بلند شه. پای راستش رو نشون میداد. 

الان دوباره نمیتونه راه بره و گریه میکنه.دیشب با هم خوابیدیم. صبح هم خودم بغلش کردم از تخت بردمش صورتشر بشورم دبدم نمیتونه راه بره. 

زمین نخورده.مطمئنم. 

خیلی میترسم. کسی نظری داره. 

اینم بگم ۲۳ ماهشه. خودش هم میترسه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

موقع خواب پاهاش زیرش نمونده؟ پیچیده باشه بهم باعث در رفتگی بشه؟

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موقع خواب پاهاش زیرش نمونده؟ پیچیده باشه بهم باعث در رفتگی بشه؟

چهار دست و پا میره. اگر در رفته باشه میتونه چهار دست و پا بره؟ 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
چهار دست و پا میره. اگر در رفته باشه میتونه چهار دست و پا بره؟ 

آره میتونه چون ممکنه مچ پاش در رفته باشه

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792