2777
2789

سلام . رفقا میگم من یه نفر رو دوست دارم ، اونم هر وقت من حواسم نیست همش نگاهم میکنه . ولی چند سریه جایی میبینم هم رو  انگار نمیبینتم ، انگار نسبت بهم بی تفاوته ، به نظرتون چرا؟ اینم بگم که مذهبیه . آیا این به این معنیه که دوستم نداره؟

اللهم ارزقنا ، هر آنچه که خیر است و نمی دانیم...

عزیزم چون مذهبیه نمیشه قطعی بگیم چون دوست نداره بهت نگاه نمیکنه. معمولا آدمهای مذهبی دنبال ازدواج هستند شاید شرایطش رو نداره الان یا منتظر موقعیت مناسبه که با خانواده شما صحبت کنه . 

Ich berge mich in deiner Hand

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید شرایط ازدواج و آشنایی نداره... ولی بهت توجه داره 

کلا خانوادگی بهم توجه دارن . ولی جدیدا رفته رو مخم این

شاید شرایط ازدواج و آشنایی نداره... ولی بهت توجه داره  ضمنا هرنگاهی رو به معنیه دوست داشتن نزا ...

نه آخه معلومه کلی نظر دارن خانوادگی ، در حدی که همه فهمیدن

کلا خانوادگی بهم توجه دارن . ولی جدیدا رفته رو مخم این

ببین توجه شون ب نشونه ازدواج و دوست داشتنه این مدلی نزار.. اگه نیتی داشته باشن میان جلو.. خودتو تو رویا و تخیل قرار نده.. ضربه میخوری

عزیزم چون مذهبیه نمیشه قطعی بگیم چون دوست نداره بهت نگاه نمیکنه. معمولا آدمهای مذهبی دنبال ازدواج هس ...

نمیدونم والا ، مثلا حرف خنده داری میزنم یا طوری جوری میخنده که من متوجه نشم ، یا مثلا خودشو میگیره که نخنده

نفهمیده تودوسش داری احیانا.؟

نمیدونم والا ، سعی کردم که متوجه نشه ، ولی خیلی زیرکه ، نمیدونم فهمیده باشه یا نه

ببین توجه شون ب نشونه ازدواج و دوست داشتنه این مدلی نزار.. اگه نیتی داشته باشن میان جلو.. خودتو تو ر ...

چی بگم والا ، ولی کلا هر چی میشه بحث ازدواج رو وسط میکشن ، چند سری هم من خواستگار داشتم اینا فهمیدن خیلی رفتن رو ذهنمون که قبول نکنیم . 

چی بگم والا ، ولی کلا هر چی میشه بحث ازدواج رو وسط میکشن ، چند سری هم من خواستگار داشتم اینا فهمیدن ...

من حس میکنم پسره تکلیف مشخصی باخودش نداره.. تو هم تا اونا رسمی چیزی نگفتن خودتو درگیر نکن 

من حس میکنم پسره تکلیف مشخصی باخودش نداره.. تو هم تا اونا رسمی چیزی نگفتن خودتو درگیر نکن 

آره کلا موقعیتشو نداره،  تازه استخدام شده رفته سرکار 

به نظرتون ممکنه به خاطر این باشه که چند بار مچ نگاهشو گرفتم ، بعد الان میخواد وانمود کنه که الکی نگاه کردم؟

به نظرتون ممکنه به خاطر این باشه که چند بار مچ نگاهشو گرفتم ، بعد الان میخواد وانمود کنه که الکی نگا ...

نه بنظر من این پسر تصمیم قاطعی برای آینده نداره.. خانواده ش شما رو بهش پیشنهاد دادن اونم داره بهتون فک میکنه که گزینه خوبی هستین یانه... من حس نمیکنم علاقه ای باشه این وسط