2777
2789
عنوان

سیسمونی خودتون میگیرید یا مادرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3522 بازدید | 181 پست
خوب کاری کردی نذاشتی خلعتی بذارن واسشون. وای قیافه مادرشوهرت اون لحظه🤣 راستش خانواده شوهر من صاف ت ...

وااای خانواده شوهرت خیلی خیلی پر رو‌اند!😡😡😡😡 خانواده شوهر منم همین اند اما من اصلا بهشون رو‌نمی دم! کلا هم چون سطحشون خیلی پایین تر از خانواده‌منه جرات نمیکنن و‌منم از همون‌اول اصلا تریپ فروتنی و‌اینا نیومدم که نه بابا ما و‌شما چه فرقی داریم. کاملا حالیشون‌کردم‌که فرق داریم وگرنه منو‌قورت داده بودند😅 من واقعا از خانواده شوهرم توقع مالی نداشتم اما دیگه بدجنسی و‌بدذاتی و‌زرنگ بازی رو تا جایی که تونستند تمام و‌کمال به جا اوردند و‌منم بعدش اساسا تلافی کردم با رفتار سرد و‌بی محلی و‌ادم‌حساب نکردنشون. 

به نظر من اصلا نگو پدر و‌مادرم نکردند، بگو‌ اجازه ندادم بکنن چون این جیزا متقابله و‌از اونجایی که شما سر خیلی از چیزا کوتاهی کردید منم روم نمیشه از پدرم سیسمونی بگیرم و‌هر چی اون اصرار کرده ‌من رد کردم! توپو بنداز تو‌زمین اونا تا دهنشون بسته شه

وااای خانواده شوهرت خیلی خیلی پر رو‌اند!😡😡😡😡 خانواده شوهر منم همین اند اما من اصلا بهشون رو‌نمی ...

با اینجور آدما همین فرمون باید جلو رفت

من از اول فروتن برخورد کردم جرات کردن هر حرفی رو بزنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرویس سر عقد رو‌که داماد به ما میده ماهم یه زنجیر یا دکمه سر دست طلا میدیم به داماد رسم یلدایی هم ند ...

خوب ما اینجور نیستیم. ما سرویس خرید جداست، خانواده عروس و‌داماد  هم دوباره جدا سر مراسم‌ هر کدوم سرویس میدند، من خانوادم سر عقد علاوه بر اینکه به من سرویس کادو ‌دادند نفری یه سکه هم به شوهرم دادند! اما خانواده اون هیچی! تنها  سرویس خریدم بود که اونم‌از پول شوهر خودم بود ، نه اونا. شب یلدا و‌عید ها هم‌ ما رسم داریم همش طلاهای سنگین و‌زیاد، مهریه هم بالا. از اونطرف جهیزیه زیاد و‌سیسمونی سنگین. دوماد هم عمدتا باید ‌خونه داشته باشه یا خونه خیلی خوب رهن کنه.

خوب اینا همش با همه. اما من دیدم‌که بعضیا از تظر خودشون خانواده پسر یا دختر مقابل همه وظیفه ای دارند ، اما خانواده‌خودشون نه😅 اون‌جوری به نظرم درست نیست اصلا. همه جیز پایاپای باید باشه

با اینجور آدما همین فرمون باید جلو رفت من از اول فروتن برخورد کردم جرات کردن هر حرفی رو بزنن

اره، اشتباه کردی! با ادم‌ های پر رو‌نباید سیستم تواضع و‌فروتنی زیاد برخورد کنی، قورتت میدند. 

خوب ما اینجور نیستیم. ما سرویس خرید جداست، خانواده عروس و‌داماد  هم دوباره جدا سر مراسم‌ هر کدو ...

معذرت میخوام اما شما همه چیز رو‌ افراطی به جا میارید که درست نیست .به نظرم رسم درستی نیست اینهمه انتظار و تجملات .ماهم به اندازه خودمون همه چی میدیم خانواده های ما هر دو طرف همه سکه دادن .همشونم به خودمون رسید چون شوهرم خرج کرده بود نه خانوادش.واسه نامزذی داماد طلا میده به عروس و‌مادر زن .ماهم عقد سکه میدیم مادر داماد و زنجیر به داماد و حلقه ها هم من حلقه داماد و دلماد هم حلقه من رو خریدن.پاتختیمم باز سکه دادم مادرشوهرم اونم پاگشا زنجیر با پلاک خرید .همه چیز متعادل.هیچ چیزی زوری نبود و بایدی تواین چیزا وجود نداره .

معذرت میخوام اما شما همه چیز رو‌ افراطی به جا میارید که درست نیست .به نظرم رسم درستی نیست اینهمه انت ...

خوب افراطی بودن و‌نیودنش نسبیه. بستگی داره شما چی رو‌زیاد ببینید و‌چی رو‌نه. از نظر خودمون هم اینا کم نیست اما خوب خانمان بر انداز هم نیست. هر دو‌طرف دارند برای بچشون خرج میکنن و‌ اگه دارند خیلی هم خوبه ، اگه ندارند هم نمیتونن از طرف مقابل هم انتظار داشته باشند. ممکنه طرف مقابل بکنه اما وظیفه ای نداره در قبال اونا. 

والا ما از دستکاراشون دغ کردیم پیر شدیم چی بگم از کجا بگم

با این کارها فقط اختلاف میندازن تو زندگی بچه‌ها اونوقت دلشون خنک میشه؟انگار جنگه یا معامله.به نظرم یکبار محکم اعلام کنید نمیخاهید به رسوم پایبند باشید و تمام.مستقل برای هر کاری تصمیم بگیرید

خودت پول جمع کن بده مامانت بخره  ک بعدا نتونن تیکه بندازن هم مامانت اینا اذیت نشن

من الان رفتم توی پنج پس‌اندازم ندارم چطور اینکار رو کنم اگه شاغل بودم میتونستم

الهی این بنده چه داند که چه می‌باید جست؟ داننده تویی هرآنچه دانی آن ده ‌....😊😊
وظیفه شوهرته ک بگیر بیخود ک گوش نمیده مادر منم همینطوریه ولی اگ ببینم تو سختیا میگم شوهرم بگیره درضم ...

آفرین🙌

عزیزم اصلا چیزی نگیر،فقط اگه مامانت می‌تونه چند دست لباس ضروری واسه بیمارستان ،یه حوله و یه بسته پوش ...

عروسی که یه جشن کوچیک بود نه‌بابا خونه کجا بود

امشب شوهرت اومد بگو از کی شروع میکنیم سیسمونی خریدنو؟ 

دیگه تا حالا ۵ باری گفتم خسته شدم از اینکه چیزی نگفته انگار خودم رو دارم کوچیک میکنم

عزیزم حق داری . ما هم الان داریم خرید میکنیم سیسمونی رو. واقعا همه چی گرونه ولی یکسری چیزها رو همسرم ...

خیلی ممنونم که درک کردین😊

با این کارها فقط اختلاف میندازن تو زندگی بچه‌ها اونوقت دلشون خنک میشه؟انگار جنگه یا معامله.به نظرم ی ...

میدونم باورت نمیشه اما مرگمون پای خودمونه. خانواده من کاری ندارن خانواده شوهرم زندگیمونو سیاه کردن