2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این سبک ازدواج چیه؟

625 بازدید | 41 پست

بچه ها داداشم دورادور با یه دختری اشنا شد ما تهرانیم اونا اهواز، تو این چندماه، سر جمع یه هفته شاید پیش هم بودن.

دو هفته دیگه تازه واسه اولین بار قراره بریم خواستگاری تا خانواده ها آشنا بشن، پس فرداشم نامزدی

این دوتا همه خریداشونم کردن، درحالی ک هنوز هیچ توافقی بین خونواده ها انجام نشده. اونا کلی ام مهمون دعوت کردن درصورتی ک حتی ما هنوز نمیدونیم چی قراره بشه و ما فقط ۴ نفری میخوایم بریم‌

من اصلا حس خوبی ندارم ، اصلا ذوقی ندارم

نظر شما چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم همیشه میگه چیزایی که با عجله انجام میشه،عاقبت خوبی نداره!

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
زندگی برادرتونه صلاح اینه ک همراهی کنین

همراهی ک میکنم. اصلا دخالتی ام ندارم.

فقط حس خوبی ندارم ب این شرایط، اخه مسئله کوچیکی نیست، صحبت یه عمر زندگیه، به همین راحتی و هول هولکی اخه

ب نظرم نیازی هم نیست شما حس وذوق خاصی داشته باشبد چون برادرتون حتما ب بلوغ رسیدن ک دارن ازدواج میکنن دیگه اگر این توانایی رو ندارن ک تصمیم درست بگیرن ک نباید برید خواستگاری

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
خیلی زود کاراشونو کردن شایداصلا به توافق نرسیدین خواهرشوهربازی درنیارازالان    

نبابا من کلا دخالتی ندارم اصلا حوصله دخالت ندارم

تنها چیزی ک بهش اصرار داشتم این بود ک برن مشاوره هرجقد گفتم گوش نکرد داداشم. منم گفتم به من چه اصلا، من تلاشمو کردم

به اینم دقت کنید ‌که فرهنگ ها با هم فرق داره شاید برای شما مراحل اول خلوت و خصوصی و تعداد کم میگذره ولی مثلا اونا رسم دارن شلوغ تر برگزار کنن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚