2777
2789
عنوان

تفسیر بی بی چک

82 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من 2روزه عقب انداختم بی بی چک زدم یه خط افقی افتاد فقط. 5دقیقه بعد 1خط شد نظرتون چیه باردارم علائمم سوزش سینه کمر درد  بدنم داغ پاهام یخ اصلا هم حس تهوع ندارم 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله که باردار باشی سینه هات درد می‌کنه یا تیر می‌کشه ؟

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیر میکشه

نمی‌دونم چون شنیدم حساس میشه و درد می‌کنه من خودمم این ماه دارو مصرف کردم سینه هام تیر می‌کشه مخصوصا سمت چپ

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲
نمی‌دونم چون شنیدم حساس میشه و درد می‌کنه من خودمم این ماه دارو مصرف کردم سینه هام تیر می‌کشه مخصوصا ...

اره منم سمت چپه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نگران نباش ان شاءلله ماه بعد من قصد ناراحت گردنتون رو نداشتم واسه حاجترواییتون آیت الکرسی قرائ ...

مرسی گلی بی زحمت دعا کنید کلی برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره منم سمت چپه

من میترسم از قلبم باشه آخه سینه راستمم درد می‌کنه ها ولی نه انقدر زیاد چپی هر روز چند بار تیر می‌کشه پا دردم دو سه روز پیش خیلی داشتم ولی هنوز پنج روز دیگ ب موعودم مونده