2777
2789
عنوان

اجی 12 سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 23 پست
چه خوب😁 من ۲۲ سالمه حسشو ندارم

خخخخ یعنی دیونه این کاراس

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

اتفاقا 

پیش گیری بهتر از درمانه الان دخترای 18سالمون از فشار استرس چروک میشن

لینک زیارت نیابتی خدام حرم امام رضاع                  
https://tv.razavi.ir/fa/ziyarat
لینک گروه ختم دعای احتجاب                            
https://chat.whatsapp.com/G2AlI9yu0bt8SygyUVii9G
گفتم بی نصیب نمونی 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیم خوبه که از الان اهل ارایش نیست من حتی دخترای کوچیکتر و میبینم که ارایش میکنن تاسف میخورم که ب ...

آره دقیقا روی پوستشون رو سه لایه کرم پودر میزنن

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
نه اتفاقا این عالیه که به خودش میرسه تشویقش کنید که ادامه بده منم با اینکه 17سالمه ولی از بچگی به ...

واقعا  چه خوب آرایش غلیظ اصلا خوب نیست

اتفاقا  پیش گیری بهتر از درمانه الان دخترای 18سالمون از فشار استرس چروک میشن لینک زیارت نی ...

مرسی گلی

نه زیادی نیست، ذوق داره بچه

هر روز ماسک صورت می‌زنه؟ خب لازم نیست 

ضد آفتاب چرا نمی‌زنه؟ ضد آفتاب ساده که آرایش محسوب نمیشه. آفتاب شدید خیلی برا پوست بده. 

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

پس به ضد آفتاب  میگیرم براش

اره مارک خوب بگیر،، من ایزدین استفاده میکنم گرونه اما عالیه،فرانسویه و رو پوستا اصلا واکنش نشن نمبده،،ولی حالا مارک دیگه ایم بود براش بگیر

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

ضد آفتاب نمیزنه چه فایده، آفتاب پوستو داغون میکنه، کارش درسته

هرمحصول پوست ومو یا خوراکی میخوای من دارم راه دورنرو😊کار با چند نوع برند پوست ومو                                          نماینده رسمی محصولات پوست ومو پنبه ریز، هلث نوشن، لدورا   برند بیوآکو، ونزن و... قهوه های ۱۰۰٪ عربیکا، محصولات غذایی ارگانیگ.درهم برهمی جات😊