janan_77 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 5069 عنوان واکسن 147 بازدید | 7 پست سلام خانما من 30هفتمه امروز رفتم واکسن زدم میخواستم ببینم کسی از شما واکسن سینوفارم تو دوران بارداری زده علائمش چی بود هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢 1400/07/19 | 11:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zzahraa7575 عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 34462 عمم زد پریود شد حدود دوهفتس تمومم نشدهخالم زد مفصل هاش درد گرفت سردرد داشت تب و لرز شدید ابریزش بینیهمسایمون زد هییییچیش نشد حتی سردردم نگرفت
janan_77 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 5069 دکتر گفته بود بزنی؟ کاش صبر میکردی ان شالله ک خیره اره دکتر گفت بزن چون میخوام طبیعی زایمان کنم گفتش که تو بیمارستان ورق واکسن میخوان نمیزارن بریم تو هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
janan_77 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 5069 عمم زد پریود شد حدود دوهفتس تمومم نشده خالم زد مفصل هاش درد گرفت سردرد داشت تب و لرز شدید ابریزش بی ... منم تا الان که هیچ علایمی نداشتم هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
ساحل_دریا_آبی عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 4887 من حامله نیستم ولی بدنم شدیدا ضعیفه که حجم پرودیم کم شده نمیخوام بزنم...ولی خوب کاری کردی زدی آفرین تولد نینی کوچولو مبارک یه تبریزی عاشق ❤
janan_77 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 5069 من حامله نیستم ولی بدنم شدیدا ضعیفه که حجم پرودیم کم شده نمیخوام بزنم...ولی خوب کاری کردی زدی آفرین ... خیلی ممنون گلم ترسیدم بعد از زایمان کرونا بگیرم دردسر بشه بازم بعد واکسن اگه بگیرمم خیلی ضعیف هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
ساحل_دریا_آبی عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 4887 خیلی ممنون گلم ترسیدم بعد از زایمان کرونا بگیرم دردسر بشه بازم بعد واکسن اگه بگیرمم خیلی ضعیف صد در صد ما کل فامیلامون زدن یه تبریزی عاشق ❤