2777
2789
عنوان

جذاب

85 بازدید | 5 پست

سلام خوبید! امروز درباره خودشیرینی حرف بزنیم

چیکار کنم که جلوی همه فامیلامون خوب به نظر برسم 

همه فکر میکنن بچه هستم و بزرگ نشدم و هرجوری دلشون میخواد باهام حرف میزنن با لحن بچه گونه و... 

میخوام خودشیرینی کنم 

همچنین برای رلم که جذاب به نظر برسم 

راهنمایی کنید

خب بگم چه کار کنی ، لباسای بهتر بپوش یکم پوشیده تر ، شال و روسری به خودت مربوط می خوای بزار می خوای نزار بزاری بزرگتر نشون میدی البته میدونم ربطی نداره ، رفتارهای خانومانه تر نشون بده سلام و احوال پرسی با لحن خوب بکن ، هرکسی باهات بچگونه حرف زد بگو چرا شما بچه‌گانه حرف می زنید تا دیگه نکنن ، اعتماد به نفستم ببر بالا نرو پیش بچه ها برو میش خانمای دیگه  باهاشون صحبت کن 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگم چه کار کنی ، لباسای بهتر بپوش یکم پوشیده تر ، شال و روسری به خودت مربوط می خوای بزار می خوای ...

پیش عمه و اینا میرم مامانم چشم غره میره ک حرفامون مناسب تو نیست  برو ☹️منم مجبورم همش یا سرم تو گوشی باشه یا با بچه های دو سال از خودم کوچیکتر هم صحبت بشم

پیش عمه و اینا میرم مامانم چشم غره میره ک حرفامون مناسب تو نیست  برو ☹️منم مجبورم همش یا سرم تو ...

خب بره بگو من ۱۷ هستم و ایناهم عممن اگر نمی خواستین منو نمیوردین بعدشم واقعا اگر حوصله سر میره نرو خب برو با دوستات تلفنی حرف بزن یا درس بخون 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹