2777
2789

اخه ارزووون ژل خوب تزریق نمیکنن 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پروتز گفتم نه ژل

عزیزم فرقی نداره هر کدوم رو بی کیفیت بزنی باید تخلیه و جایگزین کنی پس یه پروتز خیلی خوب رو انتخاب کنی

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

ببین من یه دکتر می شناسم کارش خیلی خوبه هزینه هاش نمی دونم ولی ولی خیلی معروفه حتی صدف طاهریان هم پیش اون عمل کرده آدرس پیجش میذارم می تونی هم جراحی های دکتر ببینی و هم قیمت دایرکت بپرسی https://www.instagram.com/drhaddady/

کلا که پروتز عمل ارزونی نیست اگرم ارزون باشه خیلی شک کن بنظرم

یکی از آشناهای ما همین گول قیمتو خورد رفت یجا عمل کرد به سال نکشیده مجبور شد پروتزشو دربیاره

رفت پیش دکتر سهراب مرادی بعدش دوباره پروتز کرد الان خیلی میگذره از عملش هیچیش نشده 

ببین تو این مدل عمل های زیبایی اهمیت هزینه کمتره ... سعی کن یه دکتر قابل اعتماد و خوب پیدا کنی ... من دکتر محسن اسدی رو میشناسم دکتر خوبیه قابل اعتماده و جراحی هاش باکیفیته اگر توی گوگل اسمش رو سرچ کنی می تونی سایتش رو پیدا کنی توی اینستاگرام هم می تونی الان نمی دونم هزینه پروتز سینه اش چقدره ولی اگر بپرسی جوابت میدن حالا من شماره مطبم میذارم واست021-22617680

من تعریف دکتر مریم شفیعی رو خیلی شنیدم و کاراشون رو قبول دارم

خودمم چند ماه پیش پیششون جراحی کردم

ادرس سایتشون رو دارم نمونه جراحی های پروتز سینه ش واقعا خوبه میدم برو سر بزن

آدرس سایت: http://dr-shafiei.ir
تلفن تماس:09105656376