2777
2789
عنوان

رحم جایگزین

241 بازدید | 7 پست

با دونفر اوکی شدم یکی بیمارستان نیکان بود جنیناش یکی بیمارستان مام 

اونی ک باهاش رفتم نیکان دکترش گفت سنت کمه اینکارو نکن بدنت برای بارداری طبیعی خیلی ایده آله ولی برای آی وی اف من اجازه نمیدم

ولی کلینیک مام همه چی اوکی بود جواب ازمایشامم امروز امادس یه پیش قرارداد بستیم با خانوم واسطه من اصلا گیرنده رو ندیدم واسطه میگه گیرنده به من وکالت داده بابت انجام کاراش و نمیخواد ارتباطی با تو داشته باشه من با این مورد نمیتونم کنار بیام اصلا

قراردادمون 100 ماهی 2 بود و این خانوم گفت برو همون قزوین ازمایشاتو بده هزینه رو وقتی رفتی پذیرش بمن زنگ بزن برات واریز کنم و وقتی موقع حساب کردن هزینم شد هرچی بهش زنگ میزدم میگفت من بهت زنگ میزنم صبر کن آخرشم از 960 هزارتومن 800 برام ربخت و گفت بقیشو بعدا برات میریزم انقد زنگ زدم بهش التماس کردم حتی کرایه برگشت خونمم نداشتم 40 دقیقه جلوی ازمایشگاه الاف بودم خانوم هزینه ازمایشو برام بریزه از دو وجه مشکل دارم باهاش یک اینکه میگه گیرنده رو اصلا نباید ببینی و اون نمیخواد با تو ارتباط بگیره یک اینکه از لحاظ پول اذیت میکنه و میگم اول کار اینطور کرد بعدا چی میکنه

اگر کسی با این قیمت اوکی هست باهم هماهنگ کنیم سونو واژینال انجام دادم اوکی بود و ازمایشمم امروز جوابش حاظره 

20 سالمه متاهل و یه دختر 2 ساله هم دارم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیرنده که حق داره منم بودم اصلا دلم نمی خواست ببینمت ولی قرارداد محکم‌ببند که دچار مشکل نشی از نظر م ...

احیانا خصومت شخصی چیزی با بنده دارید عزیزم

اگر عقده هاتون خالی میشه من حاظرم یه چکم از شما بخورم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یعنی میخانه جنین رو توی رحم شما بکارن؟

اره

چقدر سنت کمه.مشکلت چیه که قبول کردی؟

مشکل همه چیه😢😢😢مشکل منم همون لعنتیه

احیانا خصومت شخصی چیزی با بنده دارید عزیزم اگر عقده هاتون خالی میشه من حاظرم یه چکم از شما بخورم

عقده یعنی چی خصومت چیه مودب باشید گفتم طبیعیه که اون خانم نخواهد رحم جایگزین رو ببینه اکثرا همین طور هستند