2777
2789
عنوان

نحسی پاییز

186 بازدید | 23 پست

بچه‌ها من پاییز برام خیلی نحسه همش اتفاقای بد میفته چیکار کنم؟ تو را خدا نگین خرافاتیم چون دقیقا همه اتفاقای بد زنگیم پاییز بوده

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تمام اتفاقات قشنگ زندگیم توی پاییز رخ داده

نحسی وجود نداره، ذهنتو تغییر بده یا به زمان اتفاقات قبل فکر نکن آرامش پیدا میکنی هرچی بدیها رو تلقین کنی بیشتر برات پیش میاد

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤
چون بازم با اینکه گذشته داری بهش فک میکنی .تنها چیزی که با فکر کردن جذبش نمیکنی پوله

نه عزیزم فکر نمیکنم خود به خود پیش میاد،مثلا یه سال شوهرم تصادف کرد،سال بعدش بچم سقط شد،پارسال یکی از اقوام فوت شد،امسالم همینطور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آب و هوا و فصل ردی خلق و خو کاملا تاثیر داره تعجب نکن اول اینکه چه شهری زندگی میکنی اگر سرد و خشک با ...

نزدیک اصفهانم،ولی واقعا برام بد میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیکار کنم نحسیش بره؟

والا شاید الان خیلی از کاربرا بیا بگن چرته و خرافات...

اما با یکی دوست بودم از وقتی جدا شدم ازش دیگ بد نمیارم.....نمیدونم....شایدم بخاطر اون نباشه!...

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
من تمام اتفاقات قشنگ زندگیم توی پاییز رخ داده نحسی وجود نداره، ذهنتو تغییر بده یا به زمان اتفاقات ق ...

والا دست خودم نیست همش میگم گذشته اتفاق بوده ولی بازم پیش میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر میکنم خشک باشه اصفهانم اول باید روی خوراکت دقت کنی آدم وقتی به خاطر آب و هوا و خوراک طبعش بریزه بهم منفی باف هم میشه طبعتو بشناس بعد طبق طبعت خوراک داشته باش بعد میبینی حالت کم کم خوب میشه و خوشبین مثبت و دنبال چیزای منفی و فکر و خیالم نباش پیاده روی هم خوبه