2777
2789

مشاوران كه جمعس😭😭😭😭

وكالت معلوم نيس اعلام نكردم شرط سنيو اينام اوردن تازه سنت كمه اختمال زياد نتوني

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
مشاوران كه جمعس😭😭😭😭 وكالت معلوم نيس اعلام نكردم شرط سنيو اينام اوردن تازه سنت كمه اختمال زياد ن ...

واقعا ی سوال کارشناسی حسابداری دارم میتونم ارشد حقوق بخونم ؟ اگه احتمالش هست چه گرایشی بخونم میتونم توی آزمون وکالت شرکت کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاوران كه جمعس😭😭😭😭 وكالت معلوم نيس اعلام نكردم شرط سنيو اينام اوردن تازه سنت كمه اختمال زياد ن ...

مشاوران هم دارم😢😢اماده نیستم زیاد امید ب قبولی ندارم اینو یعنی من نمیتونم ثبت نام کنم وکالت؟؟؟؟چرا اخه میگم شما میخونید؟؟دوس دارم با چند نفر رقابتی بخونم ک انگیزه بگیرم متاسفانه دوستام کاهلی میکنن منم انگیزمو از دست میدم 

عضو گروه آبی وزن فعلی ۶۹ وزن هدف ۵۹ 😎
واقعا ی سوال کارشناسی حسابداری دارم میتونم ارشد حقوق بخونم ؟ اگه احتمالش هست چه گرایشی بخونم میتونم ...

ارشد بله ميتونيد بخونيد اما ازمون خير چون حتما بايد ليسانس داشته باشد ليسناس حقوق منظورمه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
واقعا ی سوال کارشناسی حسابداری دارم میتونم ارشد حقوق بخونم ؟ اگه احتمالش هست چه گرایشی بخونم میتونم ...

نه برای شرکت در آزمون وکالت و قضاوت حتما باید لیسانس حقوق داشته باشین 

مشاوران هم دارم😢😢اماده نیستم زیاد امید ب قبولی ندارم اینو یعنی من نمیتونم ثبت نام کنم وکالت؟؟؟؟چرا ...

منم زياد اماده نيستم اما خب برا وكالت من ٣٢سالمه ميتونم 

من جزا رو كامل خوندم با ادك با مدني 

تجارت اصلا نخوندم 

ادم نصفه

منم زياد اماده نيستم اما خب برا وكالت من ٣٢سالمه ميتونم  من جزا رو كامل خوندم با ادك با مدني&n ...

خیییلی عالیه اگ میتونی این چند روز رو تحریر الوسیله امام خمینی بخون درصد هاتو بالا میبره من تازه شرو کردم و فقد مدنی خوندم برا همین میگم قبول نمیشم چون تو بقیه درسها تقریبا پیاده ام 

خیییلی عالیه اگ میتونی این چند روز رو تحریر الوسیله امام خمینی بخون درصد هاتو بالا میبره من تازه شرو ...

منظورت متونه؟اونم وكاله رو فقط خوندم

منظورت متونه؟اونم وكاله رو فقط خوندم

اره هنون وکاله خیلی مهمه سوالم زیاد ازش میاد بحث قضاوت هم بخون مهمه کلا سعی کن همشو بخونی یه دور ۲۰۰ صفحه اس سه روزه خونده میشه

اره هنون وکاله خیلی مهمه سوالم زیاد ازش میاد بحث قضاوت هم بخون مهمه کلا سعی کن همشو بخونی یه دور ۲۰۰ ...

نميرسم مرور كنم دعا كن قبول بشم با بچه كوچيك خيلي سخته😭😭

ارشد بله ميتونيد بخونيد اما ازمون خير چون حتما بايد ليسانس داشته باشد ليسناس حقوق منظورمه

عه؟؟؟چه عجب یه جا سفت و سخت قانون گذاشتن!!!

بله چون پایه و اساس سواد حقوقی تو کارشناسی شکل میگیره ارشد تکمیلیه فقط

و دیگر هیچ...