اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
مشاوران هم دارم😢😢اماده نیستم زیاد امید ب قبولی ندارم اینو یعنی من نمیتونم ثبت نام کنم وکالت؟؟؟؟چرا اخه میگم شما میخونید؟؟دوس دارم با چند نفر رقابتی بخونم ک انگیزه بگیرم متاسفانه دوستام کاهلی میکنن منم انگیزمو از دست میدم
واقعا ی سوال کارشناسی حسابداری دارم میتونم ارشد حقوق بخونم ؟ اگه احتمالش هست چه گرایشی بخونم میتونم ...
ارشد بله ميتونيد بخونيد اما ازمون خير چون حتما بايد ليسانس داشته باشد ليسناس حقوق منظورمه
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
مشاوران هم دارم😢😢اماده نیستم زیاد امید ب قبولی ندارم اینو یعنی من نمیتونم ثبت نام کنم وکالت؟؟؟؟چرا ...
منم زياد اماده نيستم اما خب برا وكالت من ٣٢سالمه ميتونم
من جزا رو كامل خوندم با ادك با مدني
تجارت اصلا نخوندم
ادم نصفه
منم زياد اماده نيستم اما خب برا وكالت من ٣٢سالمه ميتونم من جزا رو كامل خوندم با ادك با مدني&n ...
خیییلی عالیه اگ میتونی این چند روز رو تحریر الوسیله امام خمینی بخون درصد هاتو بالا میبره من تازه شرو کردم و فقد مدنی خوندم برا همین میگم قبول نمیشم چون تو بقیه درسها تقریبا پیاده ام
خیییلی عالیه اگ میتونی این چند روز رو تحریر الوسیله امام خمینی بخون درصد هاتو بالا میبره من تازه شرو ...
منظورت متونه؟اونم وكاله رو فقط خوندم
اره هنون وکاله خیلی مهمه سوالم زیاد ازش میاد بحث قضاوت هم بخون مهمه کلا سعی کن همشو بخونی یه دور ۲۰۰ ...
نميرسم مرور كنم دعا كن قبول بشم با بچه كوچيك خيلي سخته😭😭