2789

واسه من اندازه ی زایمان طبیعی سخت بود

دندون عقل نهفته

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂😂 اره والا من سر اخری حتی لپم اندازه َشکم زن نه ماه شده بود

من 6کیلو کم کردم

عذاب الهی

خدا از عقل فقط دندونشو بهمون داده 

اونم نصفه و خرررراب

💩💩💩💩💩💩توی شانسمون

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من دندون عقل جدیدا انجام دادم 1200 پول گرفت یه دقیقه هم نشد کشید از جاش دراورد😐😓 فقط اولش که یه دس ...

والا نمیدونم چیکار میکنند میخوام برم بیمارستان میلاد میگن جراح هاش خوبن شما جراحی کردید؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
آره جراحی بود مثلا! در عرض یه دقیقه! شما دندونتون چه مشکلی داره؟

ریشه اش افقیه 

کلش در اومده توش سوراخ شده الان پوسیده کلا

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

متوجه شدم برای ریشه افقی دندونتون هست...اگه بررسی کردن و به عصبهای صورتتون فشار نمیاره و دردسر ساز نیست  بنظرم برای شما هم جراحیش راحت تموم میشه و چون نهفته نیست سریع میکشن...بی حسی هم که میزنن متوجه هیچی نمیشی نگران نباش سریع تموم میشه...برا من بعدش بخیه هم زد و گفت اگه درد کرد استامینوفن بخور و هفته بعد بیا بخیه رو برداریم....ولی اصلا درد نداشت بعدش ...بخیه رو هم خودم از وسط یه برش دادم با موچین کشیدم راحت😀 نرفتم دیگه دکتر

نهفته نیست ریشه اش افقیه 

منم یه دونه از دندون عقلای فک پایینم ریشش افقیه انگار دراز کشه🤦🏻‍♀️ ولی اون یکیش که پارسال جراحی شد نیمه نهفته بود، دکتر گفت مجبورم یه برش کوچولو بدم...با این که چهارتا آمپول زده بود بهم...بیصاحاب در نمیومد که،انگاری ریشه هاش تو مغزم بود،بس که سفت بود...دهنم جر خورد تا دکتر تونست بکشه...سالمه سالم بود ولی فکم جا نداشت تا دربیاد داشت به بقیه دندونام فشار میورد وگرنه اصلا نمکشیدمش تا روزی که خراب میشد...آخه دکترم گفت اگه دندونای عقلتون اذیتتون نمیکنه تا قبل از سی اصلا نیاید چون ریشه هاش سفته و اذیت میشین...به مرور که سن میره بالا شل میشن و راحت تره کشیدنش...من تاره بخیه هامم بعدش عفونی شد و سوای دو روز که همینجور خونریزی داشتم...گوشت لپم که بهش بخیه زده بود عفونت کرده بود و دهنمم نمیتونستم باز کنم حتی آب با نی بخورم...فقط کارم گریه شده بود😣

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
والا نمیدونم چیکار میکنند میخوام برم بیمارستان میلاد میگن جراح هاش خوبن شما جراحی کردید؟

به نظرم میلاد نرو .جراحی دندون عقل رو باید بری پیش کسی که خیلی وارد باشه و زمان بزاره 

هزینش زیاده میدونم منم‌زورم اومد ولی یباره . من از دکترم خیلی راضی بودم خدایی این ۲ تا اخریا که اذیت شدمم ۲تاش هم زمان بود بالایی تو سینوس پایینی رو عصب . ولی بنظرم خوب تحقیق کن بعد برو

لطفا واسه تو دلیم یه صلوات بفرستید قشنگا❤
ریشه اش افقیه  کلش در اومده توش سوراخ شده الان پوسیده کلا

😒😒😒 دیگه دندونی که درومده دختر جراحی نمیخواد که ۳ ثانیه ای در میارن هزینشم ۵۰۰ یا ۶۰۰ میشه . 

لطفا واسه تو دلیم یه صلوات بفرستید قشنگا❤