2777
2789
عنوان

درد تخمدان

243 بازدید | 16 پست

خانوما من تنبلی تخمدان دارم جدیدا کیست هم درست میکنه تخمدونام فک کنم بیشتر شده. موقع پریودی درد شدید تخمدان میگیرم. الانم ماه پیش کرونا داشتم. عقب افتاده پرسوذم الان درد خیلی بدی دارم تو تخمدونام و رحمم ولی پریود نمیشم. کسی هس اینطوری؟. ب تنبلی ربط داره؟ روزی ک پری شدم ماه پیش سه تا فولیکول 10 داشتم تخمدان چپم یدونم راست

درکت می کنم

یکساله شبانه روز دردش رو دارم 😢

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت می کنم یکساله شبانه روز دردش رو دارم 😢

وای برا منم شبانه روزی شده نزدیک یساله همون. اخه خیلی زیاده دردش. داغ میشه. اعصابمو بهم میریزه. تازه یجای سردم میرم بذتر میشه. شما چطوری هسی. انقد درد داره دیگه شکلو اندازه تخمدونامم میدگنم دقیقا کجاس چطوریه 

وای برا منم شبانه روزی شده نزدیک یساله همون. اخه خیلی زیاده دردش. داغ میشه. اعصابمو بهم میریزه. تازه ...

من اندازه یه سکه سمت راستم داره سوررررراخ میشه توی این یکسال. تخمدان سمت راست و زیردلم هم مدام درد می کنن. من مجردم البته

دکتر رفتم از بس چرک خشک کن خوردم جونم دراومد اما خوب نشد که نشد. دیگه اخرکار دکتر گفت مال استرسه. دردش خیلی بدهههههه. باید زانوهام رو توی شکمم جمع کنم تا خوابم ببره😭

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
میشه بگید شما در چه حدی هستید. چ قرصی میخورید؟ 

من از مهر پارسال تاحالا صدمدل قرص و انتی بیوتیک خوردم و سونو انجام دادم. ولی خوب نشدم😭

من از مهر پارسال تاحالا صدمدل قرص و انتی بیوتیک خوردم و سونو انجام دادم. ولی خوب نشدم😭

اخه مگه عفونت داری. عفونت ب تخمدون نمیزنه ک. منم نمیدونم چیکار کنم من بعد سقط شدم

اخه مگه عفونت داری. عفونت ب تخمدون نمیزنه ک. منم نمیدونم چیکار کنم من بعد سقط شدم

نمی دونم والا. خارش و اینا خیلی داشتم. اما خوب نشدم😢😢😢

خارش از عفونت قارچیه ک انتی بیوتیک بذتر میکنه. نباید بخوری. باید قرص قارچ بخوری. فلوکنازول. 

خارش از عفونت قارچیه ک انتی بیوتیک بذتر میکنه. نباید بخوری. باید قرص قارچ بخوری. فلوکنازول. 

اون رو هم خوردم😢

پودر ماریانا بگیر چون مجردی. روش دستورشو نوشته تو لگن بشین توش. یبار ن ها. بازم از عطاری بپرس بگو مجردم. ولی میشه استفاده کنی چون میشینی تو اب دیگه. اون عفونتاتو میکشه میاره بیرون. شاید عفونت ببینی ک میبینی ازت میاد نگو زیاد شده اون میاره بیرون. من استفاده کردم خیلی بهتر شدم. برامنم قارچیه. من شیافشو استفاده کردم

اون رو هم خوردم😢

سیر بخور. تو غذاهات. اوه معدت اذیت نشه روزی یدونه ناشتا قورت بدی خوبه. شیرینی جات اصلا نخور. شورت نپوش تو خونه. میپوشی هر دوساعت عوض کن. خودتو تو دسشویی خشک کن. بعد بیا باسشوار خشک کن. تو دسشویی با دستمال کاغذی خشک نکن. دستمال بخر از این کهنه بچه ها ببر. بعد از دراومدن بشورش. پونه بخور. اینارو بکن یماه ولی بکنا. بعد ببین فرق میکنه یا نه. دمنوش دارچینم بخور