2777
2789
عنوان

وای لعنت ب گوشی

134 بازدید | 16 پست

مادرشوهرم مجبور شد امشب خونمون بخوابه..

اون و شوهرم و بچم خوابیدن اومدم یکم اینستا گردی  یهو تا دستم رفت رو اینستا رو ی پستی بود با صدای بلند تو خونه پخش شد شوهرم بیدارشد  فک کنم مادرشوهرمم همینطور😞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یادمه چند سال پیش یهو با صدای بلند فیلم خودکشی دنیا جهانبخت رو باز کردم

همه فکر کردن دارم فیلم خاکب*رسری میبینم

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

این اتفاق برا منم افتاد.شوهرم کرونا گرفته بود.بیچاره اینقد سردرد داشت  تازه بزور خوابیده بود.منم بالاسرش نشسته بودم و همینکه رفتم اینستا،دستم خورد و یه آهنگ با صدای بلند پخش شد😑😑از خواب پرید دوباره دردش شروع شد و منم با گفتن ی ببخشید فرار کردم تو حموم و اینقد گریه کردم 😒😐

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
حالا چرا گریه😂

😅اون لحظه اینقد عذاب وجدان گرفته بودم آخه خیلی حال شوهرم بد بود و‌ خیلی زحمت کشیده بود تا خوابش ببره.این شد درس برام که دیگه بدون هندزفری وقتی خوابه اینستا نرم😑😂

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
وای خب گریه نداشته که

دلم براشوهرم سوخته بود حالش خیلی بد بود بزور خوابیده بود من زدم بیدارش کردم😐🤣🤣