2777
2789
عنوان

تبریزیا بیاین

240 بازدید | 19 پست

سلام خانومای تبریزی حالتون چطوره 

من از استان اذربایجان غربی هستم میخواستیم تو سهند یه واحد داریم بفروشیم از خود تبریز یه واحد بخریم بودجمون هم حداکثر تا ۷۵۰ میرسه اپارتمان نقلی هم باشع اشکال نداره 

راسای اصل مطلب یادم رفت میخواستم ازتون بپرسم دامپزشکی چطور منطقه ای هست تو تبریز محیطش و اینا چون من به خاطر شرایط فرزندم مجبورم هفته ای دوسه روز اینا تو تبریز تنها بمونم واسه همون میپرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سردرگم موندیم راستی شهرک امام توی راه اهن رو میشناسی اونجا چطوره بنظرتون؟؟

راستش من زیاد دقیق نمیشناسم ساکن تبریز هستم ولی خب سنم کمه زیاد درگیر نیسم از بابام میپرسم میام بت مگم

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)
راستش من زیاد دقیق نمیشناسم ساکن تبریز هستم ولی خب سنم کمه زیاد درگیر نیسم از بابام میپرسم میام بت م ...

گلممممم از این همه افراد فقط تو جواب دادی بپرسی برام بگی خیلییییی خوب میشه قربونت کلافه شدیم ممنون

گلممممم از این همه افراد فقط تو جواب دادی بپرسی برام بگی خیلییییی خوب میشه قربونت کلافه شدیم ممنون

چشم حتما میپرسم خبر میدم 

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)
ببخشید این سوال و میپرسم شما بچتون رو کلینک دکتر فکار میبرین؟یا اشتباه گرفتم

نه عزیزم مدرسه پسرم اونجاس معلولیت داره بعضی از روزای هفته یا کل هفته رو مجبورم بیام اونجا به درسش و اینا برسیم و تنهایی واسه همیک محیط خیلی مهمه برامون

سلام عزیزم ما یه زمانی خونمون دامپزشکی بود خیلی خیلی خوبه حتما ازندگی اونجا بگیر 

خیلی ممنون بابت راهنمایی دلسوزانت یه سوال منطقه به منطقه فرق میکنن؟؟