2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله تو واتساپم رفته پی وی دوستم وحرف زده

نمیدونم ولی فک کنم پاک کنی برنامه هاتو و گوشیتو ریست کنی درست میشه تو واتساپ وتلگرام هم کددومرحله ای فعال کن

« ‏پَس بِدید شاديِ تو صِدامو ..🍃! »
@هکر_سایتم   کمک لطفا

تو واتساپم رفتن پی وی دوستام وچت کردن

زنگم زدن 

نمیدونم اطلاعاتمو برداشتن یانه

بگیدچیکارکنم،حالاچی میشه؟رمز اثر انگشت گذاشتم برا واتساپ بازم میتونه واردشه؟هیییچ اطلاعی ندارم واسترس دارم

عکسا و و اطلاعاتی ک لازم داریو بفرس رو ی مموری یا گوشی دیگ

واتساپ و تلگرامتو دیلیت اکانت کن

پسورد جیمیلت رو عوض کن

پسورد پیج اینستاتو عوض کن

گوشیتو فلش بزن

همه اپ هایی ک داریو تایید دو مرحله ای کن

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   
عکسا و و اطلاعاتی ک لازم داریو بفرس رو ی مموری یا گوشی دیگ واتساپ و تلگرامتو دیلیت اکانت کن پسورد ...

بخدا انقد گشتم دنبال یکی ک هکر باشه تا توی این سایت گشتم و شما رو دیدم عضو شدم.. کمکم کن لطفا 🙏

بخدا انقد گشتم دنبال یکی ک هکر باشه تا توی این سایت گشتم و شما رو دیدم عضو شدم.. کمکم کن لطفا 🙏

عزیزم من خیلی وقته کار هک انجام نمیدم

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*